Last news in Fakti

31 Май, 2014 22:27 17 014 7

Порноактриса: Сменете Форд с Бенц

  • роб форд-
  • торонто-
  • ники бенц

Избирателната комисия обаче не е приела нейните документи, защото шофьорската й книжка била изтекла

„Сменете Форд с Бенц“ не е реклама за продажба на автомобили. С този закачлив лозунг порно звездата Ники Бенц отбеляза началото на предизборната кампания за кметския пост на Торонто, отбелязва Скай нюз.

Ако Роб Форд го може, и аз го мога, каза пред „Торонто сън“ Ники Бенц. Тя обещава да напълни поизпразнената градска хазна с приходи от порноиндустрията. Ники Бенц обещава и защита на гей парадите в града. 

Избирателната комисия обаче не е приела нейните документи, защото шофьорската й книжка била изтекла. В момента Ники Бенц трябва да покаже документ, че има постоянен адрес в Торонто.

Ники Бенц е артистичен псевдоним на украинката Алла Мончак. Тя е родена през 1981 г. и преди да навърши десет години тя емигрира за Канада.

През 2010 г. Роб Форд печели убедително кметските избори в Торонто с обещанието да намали данъчната тежест за гражданите за сметка на ефективното използване на средствата от бюджета. Компрометиращи данни за него станаха достояние на медиите за пръв път през май 2013 г. след публикации в полицейските отчети. При това стана ясно, че Форд прекарва на работното си място едва по 4 часа дневно и нерядко се появява там пиян.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Shmeker

    7 2 Отговор
    Аре ве...ще храни града с оная си раота..
  • 2 Симеон Тасев

    2 10 Отговор
    МНОГО ЯСНО БЕНЦ НЕ ФОРД
  • 3 Златин Славчев

    2 8 Отговор
    meka forda si e sas gaz za ko mu e nenz po evtino e
  • 4 Златин Славчев

    2 8 Отговор
    neka forda si e na gaz za kakvo mu e benz :D

    Коментиран от #5

  • 5 Симеон Тасев

    3 4 Отговор

    До коментар #4 от "Златин Славчев":

    Коментиран от #6

  • 6 ИВО ИВАНОВ

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Симеон Тасев":

  • 7 карача

    2 0 Отговор
    не мога да повярвам как може да се кандидатират и управляват п...л" и проститутки една от наи великите държави