Last news in Fakti

8 Ноември, 2013 11:47 1 391 0

Кметът на Торонто плаши опонент с убийство (видео)

  • кмет-
  • торонто-
  • клип-
  • роб форд-
  • марихуана-
  • убийство-
  • оставка

Появи се нов компрометиращ клип със скандалния градоначалник

Кметът на Торонто плаши опонент с убийство (видео) - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Появи се още един скандален клип с участието на кмета на Торонто Роб Форд, който по-рано бе уличен от друг видеозапис, че пуши крек, съобщи в. „Торонто стар“. На новото любителско видео, направено вероятно през август от мобилния телефон на негов познат, Роб Форд заплашва с убийство неизвестен човек, като при това използва нецензурна лексика. От ситуацията става ясно, че опонентът му го е нарекъл крадец и лъжец.

В клипа се вижда как Роб Форд тича из помещението, в което има и други хора, активно жестикулира и на някого да му пререже гърлото и да му извади очите.

След като клипът се появи в сайта на изданието, градоначалникът се оправда пред журналистите, обяснявайки, че във въпросния момент е бил „крайно, крайно нетрезвен“ и че не пожелава на никого подобни емоции. „Всичко, което мога да кажа по този повод е, че направих грешка“, коментира Форд. Той също така се извини на съгражданите си за демонстрацията с наркотиците, отбелязвайки обаче, че няма намерение да подава оставка, ще продължи да работи на кметския си пост и дори смвята да се кандидатира за втори мандат.

Вестник „Торонто стар“ е закупил видеозаписа от анонимен източник за 5000 долара, който пък е записал видеото от екрана на компютъра на друг човек, който вероятно е бил пряк свидетел на случката.

Към Роб Форд засега не са предявени никакви обвинения, а шофьорът му Александър Лиси бе арестуван за притежание и търговия с марихуана, както и за изнудване. През миналия уикенд кметът отново заяви в радиоефир, че не се чувства виновен за употребата на дрога и не страда от никакви зависимости, включително от алкохол.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: