13 Октомври, 2014 10:29 1 464 0

Цяло съзвездие ще се изсипе на откриването на Details в София

  • цяло-
  • съзвездие-
  • изсипе-
  • на откриването-
  • details

Многобройни звезди ще се изсипят на откриването на най-новия бутик за мъжка и дамска мода DETAILSв Парадайз център в София. Събитието ще се състои на 15 октомври от 19 ч. с голямо ревю. Сред очакваните гости са журналистката Соня Колтуклиева, актьорите БашарРахал, Биляна Петринска, Елен Колева, манекенките Маги Желязкова, Златка Райкова (Русата Златка), Мисис България Виктория Божилова, поп фолк певиците Преслава, Райна, Андреа, Алисия, Яница. Лица на марката са Мариана Николова от Secrets Garden и фитнес треньора Димо Христов.

DETAILSе българска марка, която навлиза на пазара с мото „Всичко е в детайлите! Първият магазин ще е в Парадайз център в София. В него ще са представени мъжка и дамска мода – дрехи, обувки, бижута, чанти, аксесоари. Марката ще покаже разнообразна колекция, съчетаваща модерни дамски и мъжки облекла, в крак с тенденциите в световната мода.DETAILS залага на високо качество, стил, удобство, елегантност.
DETAILSще предлага 10% отстъпка на всички свои клиенти, които пазаруват с дебитни и кредитни карти, издадени от FIBANK (Първа инвестиционна банка), до края на годината. В бутика ще има линии и на модния дизайнер Александър Върбанов, който е основател на марката. Главен стилист на Details е Жени Станчева. Александър Върбанов е носител на приз „най-добър интериорен дизайнер на България“ на наградите The Best Brand Awards за 2013 г. Отличието му беше връчено за успехите му в реализацията на проекти за магазини, модни салони, апартаменти, къщи и офиси.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.
Платена публикация



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА