Last news in Fakti

14 Октомври, 2014 17:03 1 371 0

Робърт Дауни-Джуниър влиза в "Капитан Америка 3"

  • робърт дауни-джуниър-
  • капитан америка 3-
  • филм

Филмът трябва да постави основата за изцяло нова поредица от филми за супер герои

Робърт Дауни-Джуниър е много близо до подписване на договор за участие в третия филм от поредицата за Капитан Америка, съобщи „Варайъти“.

Идеята на хората от „Марвел“ е да сблъскат образите на Железния човек и Капитан Америка, поставяйки основата за изцяло нова поредица от филми за героите от комикси. Робърт Дауни влезе за първи път в ролята на Железния човек през 2007 г. От тогава насам той е взел участие в цели 4 от лентите на „Марвел“.

Според  huffingtonpost.com обаче договорът на актьора със студиото вече изтича. Според него той трябва да играе в само още два от филмите на компанията. Това са двете продължения по поредицата „Отмъстителите“. В шоуто на Дейвид Летерман Робърт Дауни  поясни, че към момента няма сценарий за нов филм по поредицата за „Железния човек“, но и че има някакви планове за бъдещето на героя.

„Към момента няма планове или сценарий за „Железния човек 4“. Мисля обаче, че от „Марвел“ имат някакви идеи за персонажа, които скоро ще разкрият. Знаете, че те обичат да пазят тези неща в тайна.“

Ако Робърт Дауни-Джуниър се съгласи да играе в новата лента за Капитан Америка, той реално ще влезе в образа на злодей. Идеята за сюжета на филма е Железният човек да се изправи срещу всички останали супер герои, заради нов закон, който задължава всеки от тях да разкрие самоличността си и да работят в партньорство с държавните служби. Очаква се снимките на новия филм да започнат през 2015 г.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА