Last news in Fakti

4 Ноември, 2014 09:46 2 316 0

Зорница Линдарева напусна къщата на VIP Brother

  • зорница линдарева-
  • напусна-
  • къщата-
  • vip brother

Тя призна, че наистина са й предлагали 10 000 евро за компанията й

Зорница Линдарева напусна тази вечер къщата на VIP Brother, стана ясно от снощния епизод на шоуто.

„Бях с нагласата, че ще изляза, защото трудно се съчетавам в групи. Аз съм човек индивидуалист и смятах, че още при първата номинация ще изляза. За мен е изненада, че се задържах толкова време. Промяната в мен бе изключително градивна, защото се научих да бъда в колектив, да се подчинявам, да се съобразявам, да бъда по-толерантна. Не съм свикнала да бъда толкова толерантна, защото съм много глезена”, заяви пред Нова телевизия Линдарева.

Запитана какви са причините, поради които е приела да участва във VIP Brother, тя отвърна:

„Търсех лична изява за финансова облага, защото се чувствам недостойна. Семейството ми ме издържа. Получавам постоянно всички неща даром. Исках да направя нещо, с което да бъда полезна за мен и за семейството ми – да изкарам пари сама”.

„Предлагали са ми 10 000 евро за компанията ми, но без секс”, обяви Зорница Линдарева, но отрече името и снимките й да присъстват в каталози за компаньонки за богати мъже. По думите й обаче всичко това е останало в миналото й.

Тя обяви, че първата седмица от престоя си във VIP Brother e имала проблеми, защото не се e хранила, а в същото време поела големи количества енергийни напитки и малко алкохол. Припомняме, че това доведе до припадането й в Къщата.

Тя отрече да има чувства към съпруга на Жени Калканджиева. „Не го обичам”, бе категорична тя и определи Калканджиева като „готина като човек”.

В снощния лайф на шоуто застрашени от изгонване бяха и Албена Вулева, Влади Въргала, Камелия Вочев и Wosh MC, но зрителите решиха именно Зорница да си тръгне.

„Много съм доволна от себе си”, сподели тя минути след като напусна завинаги къщата.

„Аз не съм човек, който умее да живее с други хора, не съм човек, който е свикнал да се съобразява. Чувствам се изцяло преобразена. Семейството ми се липсваше много. Искам да им се извиня за причинените неудобства", каза още тя. Родителите на Зорница бяха първите, които я прегърнаха извън образцовия дом.

В шоуто Албена Вулева проговори за първи път за миналото си, за баща си, който ги е изоставил много отдавна и до сега не го е виждала, както и за брака си на 19-годишна възраст. Албена обвини пряко майка си за този нежелан от нея брак.

Краят на мисия „Фобии” беше успешен, благодарение на блестящото изпълнение на Wosh MC, който успя да заблуди съквартирантите си, че има огромен страх от балони. Неговото истинско изпълнение предизвика сълзи в очите на повечето съквартиранти.

Преди това да се случи Албена и Людмила, както и Жени и Тачо се изправиха очи в очи с епистемофобията и чуха какво се шушука зад гърбовете им. Всички приеха равнодушно мисията, единствено Тачо се ядоса до такава степен, че вдигна кръвно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА