Last news in Fakti

17 Ноември, 2014 12:01 3 462 0

Мис Хондурас изчезна безследно месец преди световния конкурс "Мис Свят"

  • "мис хондурас"-
  • мис хондурас-
  • мария хосе алварадо муньос-
  • изчезна-
  • безследно-
  • в неизвестност-
  • сестра

19-годишната Мария Хосе Алварадо Муньос и сестра й са в неизвестност от 13 ноември

19-годишната Мария Хосе Алварадо Муньос - носителка на титлата „Мис Хондурас 2014“, и нейната сестра София Тринидад изчезнаха безследно след купон в Санта Барбара в западната маст на страната. Двете момичета са в неизвестност от 13 ноември, съобщи Си Ен Ен.

За тайнственото изчезване на Мария съобщи официално вчера организаторът на националния конкурс за красота Едуардо Сабла. Роднините на сестрите са подали заявление в полицията на 15 ноември. За последен път те са били забелязани да се качват в нечий автомобил след купона.

Мария Хосе Алварадо е студентка по международни отношения и спортистка, която в свободното си време обича да играе волейбол и футбол. След като спечели през април титлата „Мис Хондурас“, надделявайки над 18 съпернички, тя трябва да представлява страната си на конкурса „Мис Свят 2014“, който ще се състои на 14 декември в Лондон. Ако тя не бъде открита в най-скоро време, вероятно ще бъде заместена от нейната подгласничка или пък страната няма да има представителка на световния конкурс.

Досега представителки на Хондурас не са печелили титлата „Мис Свят“ или „Мис Вселена“, въпреки че латиноамериканките по принцип се котират високо на подобни форуми. В течащото в момента онлайн гласуване за претендентките за тазгодишната корона Мария Хосе Алварадо Муньос заема 86-а позиция от общо 132 участнички. Засега с над 40 000 харесвания води монголката Батцецег Турбат, следват кандидатките от Унгария и Камерун.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА