20 Декември, 2014 08:25 3 754 0

Седмичен хороскоп: Да спазваме споразумението си с Бога

  • хороскоп-
  • седмичен

Животът не е игра, която можем да играем с половин сърце

Да спазваме споразумението си с Бога: Животът не е игра, която можем да играем с половин сърце. Това показват звездите за периода от 20 до 26 декември, прогнозира Татяна Янковска от magicmind-bg.com.

Само когато започнем да виждаме себе си като създадени от самата субстанция на Най-възвишеното, може да осъзнаем собствената си Божественост.

Всички трудности, през които преминаваме, всъщност са възможности да преживеем себе си като Божествени – процес, който през всички времена е бил наричан Просветление.

Какво по естествено в дните около Рождество Христово да си спомним, че сме Звездни и Божествени създания и именно като такива работим с Астрологията. Тя не е средство за предсказване на бъдещето, а наука за Звездния мир.

Астрологичната карта на България или рождената космограма на всеки от нас не е фатален набор от символи, които безапелационно и съдбовно предопределят щастливите или трудните Съдби.

Мъдреците твърдят, че хороскопът е нашият договор с Бога. Клаузите на това споразумение описват подробно пътя, който сме избрали предварително в този живот! Какво означава това? Означава, че не можем да се оплакваме на Бога и непрекъснато да търсим вина у другите и да ги упрекваме за нашите неуспехи. Не можем да ненавиждаме факта, че сме се родили в България или при съответните родители, защото ние предварително сме се съгласили с този факт.

С други думи – да приемем настоящите трудности е Първата стъпка към Промяна на живота ни.

И каква е ролята на Астрологията? Подобна като тази на метеорологията – да информира, за да правим нашия информиран избор по отношение на живота си. Например – метеорологът казва, че утре ще вали, но от нас зависи дали на следващия ден ще си вземем чадър или ще предпочетем да пеем и танцуваме под дъжда!

В светлината на току-що казаното, нека да разгледаме астровъзможностите за периода 20-26 декември 2014 година.

Най-общо – това е идеално време за научни и творчески открития, за експерименти в бизнеса и любовта.

Трябва да се има предвид, че в този период при сделки и мащабни договаряния, ситуациите може и да забуксуват, като преговорите дори могат и най-неочаквано да се прекратят, особено ако разговорите упорито се фокусират само върху материалната и финансовата изгода, без да се подчертава оригиналността и хубавите социални ефекти от реализацията на даден проект.

Неконвенционалните, нетрадиционните, авангардните предложения могат да “запалят” умовете и сърцата на деловите партньори и евентуално да се стигне до сделка.

С други думи – пътят до евентуалните споразумения минава през дипломатичността и оригиналността!

Астроконфигурациите през този период са предизвикателни. Как ще се използват, зависи конкретно от всеки човек.

Предизвикателствата за едни може да се превърнат в препъни камък, а други може да направят от  тях стъпала към голям успех! Всичко зависи от подхода, от умението да решаваме проблемите по начин, който не сме изпробвали преди.

По отношение на Любовта, конфигурациите са вълнуващи.

При някои хора те могат да бъдат много разтърсващи. Това е най-вече в случаите, при които партньорите дълго време са понасяли огорчението в една връзка, без да предприемат нещо за подобряване на положението. Ясно е, че условията позволяват да се стигне до раздяла. На пръв поглед ситуацията ще изглежда така, сякаш разривът идва изневиделица… А най-вероятно трудностите са назрявали под повърхността в продължение на години, за да се стигне сега до привидно внезапната им проява.

При други хора може да има зашеметяващо нахлуване на някаква искряща и фатално неудържима Нова Любов!!! Повече от възможно е! А и нали по Коледа стават чудеса! Колко време ще продължи тази Любовна магия е отделен въпрос… Напълно възможно е да се помисли, че сме срещнали Любовта на живота си, омаяни от чуждата самоувереност и възхитителна чувственост.

Определено през този период в любовен план ще ни привличат хора с омагьосващо, мистериозно излъчване, притежаващи и огромен сексуален апетит…

И още веднъж – внимание! Опасността от романтични или финансови предателства, афери, измами, разводи е повече от реална… независимо от   предстоящите Светли Празници!

Трябва да се отбележи, че има предпоставки някои по-неуравновесени персони да стигнат до крайни и донякъде, фанатични прояви! За целта на 20, 21, 22, както и на 26 декември не е желателно да закъснявате, избирайки за прибиране прекалено късните вечерни или най-ранните утринни часове. Шансът да влезем в ролята на “котенце в беда” не е малък!

На 25 и 26 декември шофирането следва да се извършва с повишено внимание! Задължително трябва да е проверена техническата изправност на автомобила, а скоростта да е съобразена с конкретните пътни условия!!! Опасността от пътно-транспортни произшествия е повече от реална!

През този период всяка сензационна информация трябва да се провери допълнително, преди да се приеме за вярна!

Възможни са неочаквани промени в маршрути или разписания на всички видове транспортни средства!!!

Една от чудесните възможности на периода от 20 до 26 декември 2014 г. е шансът да стигнем до неочаквани и много оригинални хрумвания за напредък в бизнеса и личния живот!

24 и 25 декември 2014 г. са дни, когато умът и мисленето ни са много по-могъщи от обичайното, интуицията – много силна, а решенията  – изключително точни и оригинални!

Споровете по това време са крайно нежелателни.

Кой знае… на 24 и 25 декември при някои от нас внезапно може да се стигне и до решения, които радикално и за Добро да променят Съдбата.

В навечерието на Коледните и Новогодишните празници звездите категорично ни казват, че можем да променим Съдбата си, ако решим да признаваме не само нашата скрита Божественост, а и да признаваме скритата Божественост във всяко човешко същество.

Хубаво е през тези дни да си спомним стиховете:

Моят Ангел идва в сън всяка нощ,

да окъпе душата ми с небесна светлина,

и да отпечата в сърцето ми нуждата,

при събуждане,

да раздавам истинско приятелство

на всяка срещната душа

и Божественото у всекиго да поздравявам…


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА