Last news in Fakti

27 Декември, 2014 16:54 4 548 0

Седмичен хороскоп: Познай Любовта и очаквай...неочакваното!

  • седмичен-
  • хороскоп-
  • татяна янковска

За да достигнем до нея, ще са ни необходими вътрешно душевно равновесие, както и самообладание

По щастливо стечение на звездните обстоятелства, дните около Нова година ще са оцветени от Юпитерианските принципи на честност, напредък, успехи, благородство, хуманитарни каузи и непрекъснато изразявана щедрост, прогнозира за периода от 27 декември до 2 януари астрологът Татяна Янковска от magicmind-bg.com.

Сега силно активнирани са Венера и Юпитер – двамата благодетели, които традиционно “изглаждат” пътя на живота и успеха, обезпечавайки Могъщество, Удоволствие и Просперитет.

Като говорим за Могъщество, задължително следва да отдадем почитанията си на страховития Плутон, който безапелационно ще постави въпросите на Властта. Напълно естествено, долавяйки думата власт, тук мигновено се намесва ексцентричният Уран, който обича драстично да преобръща обстоятелствата. Уран може да се развихри около 2 и 3 януари 2015 година, внасяйки голямо объркване във всички видове пътувания. И не само при тях! Изобщо, в дните, когато в ушите ни още звънтят тостове, наздравици, когато още проблясват най-прекрасни пожелания и надежди за Новата 2015 година, точно в опиянението на мечтите, заварвайки ни неподготвени, свръхинтелигентният, но безразсъден и своеволен Уран може да ни тласне към експерименти при шофирането и да се стигне до опасни инциденти.

Иначе казано – периодът 27 декември 2014 - 2 януари 2015 година ще ни накара да си спомним едновременно за Ан Хатауей и нейната “Любов-опиат”, за Кевин Костнър и неговия “Спасителен отряд”, за Мел Гибсън и неговото “Острие на мрака”...

Под влияние на Венера ще изразим нежност към любимите ни хора.

Подбуждани от Юпитер ще излъчим благосклонност, доброжелателство и щедрост към другите.

Около Нова година Венера може да ни направи любящи към най-близките и към приятелите, докато Юпитер ще възпламени капацитета ни да отдаваме себе си, посвещавайки ентусиазъм и оптимизъм на желанието да помогнем на по-малко щастливите.

Наистина забележителен е фактът, че точно в дните около Нова година, Юпитер е силно активиран. Известно е, че истинската значимост не е в щедростта на обещанията, нито в присъщата му жизнерадостност, а в търсенето на Истината, както и в Силата на Визията.

Юпитер ще играе изключително важна роля в живота на всеки от нас през 2015 година, като същевременно Юпитер ще е и един от ключовите фактори за България.

Благодарение на силното въздействие на Венера, Меркурий и Юпитер на и около 28-30 декември 2014 г. ще сме заредени с оптимизъм, радост, любов, весели усмивки и подаръци!

И, разбира се, за да не ни е скучно, ще има и достатъчно екшън, осигурен преизобилно от Плутон и Уран веднага след фойерверките и феерията от бенгалски огън.

Внимание! Опасността от инциденти при неправилна работа с пиротехниката е значителна!!!

Обединеното действие на Плутон и Уран размества енергиите често по твърде радикален, екстремистки и донякъде, брутален начин! Обхватът на това силно взаимодействие е от 20-21 декември 2014 г. до 13-14 януари 2015 година, като кулминацията е на и около 2-3 януари 2015 година.

Несъобразената скорост и неправилното изпреварване са сред “най-нежните” шедьоври на Уран и Плутон.

Уран е вихър – бърз, изненадващ, като торнадо. Заговорихме за торнадо... Наистина, неочаквани и бурни промени в метеорологичната обстановка са повече от възможни! Твърде вероятно е по това време да настъпят промени в организацията на всички видове транспорт . Внезапни и значителни промени във времето могат да предизвикат разнообразни промени в организацията на пътуванията!

 

И така – около Нова година, наред с проявите на истинско благородство и прекрасна любов, има условия за избухване на пожари, за инциденти с пиротехника, за произшествия при пътувания с различни видове транспорт, както и за възникване на неочаквани проблеми с електрозахранването, мобилните връзки или Интернет.

 

Може да се каже, че периодът 27 декември 2014 – 2 януари 2015 г. е изпъстрен с твърде интензивни звездни взаимодействия и с много силна любов.

За да достигнем до Любовта, ще са ни необходими диамантено и проявено вътрешно душевно равновесие и не по-малко диамантено самообладание!!!

В навечерието на Новата 2015 г. всички мечтаем за Щастие и за Любов. Може би точно за Любовта, описана от Спенсър така:

... защото Любовта е небесна хармония на сродни сърца, съставени от звездно съзвучие, които са свързани заедно в радостна симфония, за да дават един другимо радост и истинско задоволство, които те са скътвали още от своето първо слизане от небесните чертози, където са се видели и са знаели, че тук любими ще бъдат...”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА