3 Февруари, 2015 10:07 1 457 0

Невена, Славин и Михаела отиват на големия финал на X Factor

  • невена-
  • x factor-
  • славин-
  • михаела-
  • финал

Братя Добреви напуснаха шоуто

Невена, Михаела и Славин са тримата финалисти, които ще се борят за победата в X Factor на големия финал на 9-и февруари. След оспорвани елиминации между едни от най-обичаните участници – Пламен и Иво и Невена, братя Добреви напуснаха сцената на шоуто. Това стана ясно след концерта снощи по Нова телевизия.

Двамата вдигнаха на крака публиката с изпълнението си на What makes you beautiful на One Direction.

Веднага след това обаче, с песента на Селин Дион I Surrender, Невена отново напомни, че е един от сериозните претенденти.

След като журито не успя да вземе единодушно решение кой заслужава да продължи напред, последната дума имаха зрителите – техният вот определи на големия финал да отиде Невена. Въпреки това, с усмивка и заявката, че България вече има своя нов дует, Заки изпрати своите финалисти.

Изключително бляскав спектакъл и оспорвана битка предложи полуфиналът на шоуто.
Михаела взриви публиката с изпълнението си на голямата Лили Иванова – „За тебе бях“.
След това наелектризира сцената с мотори, висока доза адреналин и вечния хит на Тина Търнър The best.

Сериозна доза рок предложи и рок откритието на сезона Славин. Талантът откри концерта с класиката на The Rolling Stones – Satisfaction, като изправи жури и публика на крака.

„Дони се обади от апаратната ужасно развълнуван“, с тези думи Мария Илиева коментира изпълнението му на „Уморени крила“, една от емблематичните песни на музикалния продуцент на шоуто.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА