10 Февруари, 2015 00:29 1 809 0

Славин спечели X Factor

  • славин-
  • x factor-
  • спечели

Славин спечели X Factor. Неговите рок изпълнения и балади, изпълнени на сцената на третото издание на музикалния формат спечелиха сърцата на публиката. Той се изправи в директен двубой срещу Невена, като събра близо два пъти повече зрителска подкрепа. Съвсем заслужено той получи 67% от гласовете на хората. Невена остана на второ място с 23 на сто от финалния вот.

„Не искам да кажа „Чао“, а „Здравейте“! Всичко тепърва предстои!“, каза Славин минути, след като чу името си като победител. Лично рок легендата Джо Лин Търнър бе на сцената, за да поздрави своя фаворит. „Ти го заслужаваш! Очакват те страхотни неща, а аз ще те наблюдавам!“, развълнувано сподели световно известният фронтмен.

„Надявам се да сте готови за това, което идва и да бъдем заедно въпреки шоуто. Искам да благодаря на целия екип на шоуто. Всички ние участниците можем да се учим”, каза още Славин.

Славин и Джо Лин Търнър направиха истински взривяващо изпълнение на вечния рок хит Street of Dreams. Само за минути изпълнението им събра над 15 000 харесвания на официалната Facebook страница на шоуто.

„Очакват те страхотни неща, а аз ще те наблюдавам“, поздрави го за победата рок легендата Джо Лин Търнър.

„Всеки успешен изпълнител трябва да притежава дисциплина, да работи усилено и да не забравя никога от къде е започнал. Вярвам, че всеки успешен изпълнител трябва да предава нататък своя талант, а Славин заслужава тази подкрепа“, обясни своята подкрепа рок титанът.

„Когато се явих на кастинг, имах дълга коса, смешна тениска и почти никакви очаквания”, спомни си Славин преди да се качи на сцената за финалния концерт тази вечер.

„Можеш да стигнеш до небето с гласа си и това, което правиш. Небето е твоят лимит”, коментира Заки първото му изпълнение на финала.

„Истинско шоу на световно ниво. За първи път звезди от подобен ранг се качват на сцена на родно музикално шоу. Това световно признание е доказателство, че сме на правилния път“, определи големия финал продуцентът Магърдич Халваджиян.

Изпълнения на световно ниво направиха и другите двама финалисти – Невена и Михаела, която остана трета. Шеметен аранжимент на Let it Be на Beatles в изпълнение на Невена и победителката от миналия сезон - Жана Бергендорф, изправиха публиката на крака.

„Пожелавам й да знае какво иска да постигне и да върви нагоре, защото има невероятен глас!“, беше пожеланието на изпълнителката на хита „Самурай“ към талантливата Пейкова. Михаела и Джеймс Артър направиха зашеметяващо изпълнение на Bound to you.

„Тя е една от най-добрите певици в света!“, категоричен беше британският поп идол.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА