Last news in Fakti

23 Февруари, 2015 10:16 7 506 7

Изхвърлиха Денди от Виенския бал

  • изхвърлиха-
  • денди-
  • виенския бал-
  • любомир милчев

Ял от чиниите и пил от чашите на гостите

Светският хроникьор Любомир Милчев-Денди бе изхвърлен, след като се опита да влезе на Виенския бал, съобщава "Телеграф".

Дни преди събитието 51-годишният писател поискал акредитация като репортер на сутрешния блок на Нова телевизия. След като категорично му е отказана, той превел по банков път 150 лв. за най-евтиния куверт. При пристигането си заявил това на охраната, но след като е извикан представител на организаторите, сумата му е била върната в кеш и му е обяснено, че не е желан по никакъв начин там.

Предишните години Денди е сядал на повечето маси и е ял от чиниите и пил от чашите на гостите, които през това време са били на дансинга. Вероятно това е една от причините да бъде нежелан на събитието.

Сред гостите тази година бяха министърът на туризма Николина Ангелкова, депутатът Слави Бинев, собственикът на ФК Лудогорец Кирил Домусчиев, бизнесмените Ветко и Маринела Арабаджиеви, шефът на Булбанк Левон Хампарцумян, астрологът Светнала Тилкова-Алена и издателят Андрей Тилков, певицата Кристина Димитрова с Агент Тенев, адвокат Биляна Тончева, посланици и военни аташета на Франция, Дания, Германия и Испания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mediator37

    2 0 Отговор
    Като чета кои са били гостите - идиот до идиота, паразит до паразита. Един перко повече ... бълха ги ухапала... поне нямаше да хвърлят храна.
  • 2 българин

    1 1 Отговор
    Беше време да бъде изгонен , по- точно и от телевизиите.
  • 3 хахахах

    1 0 Отговор
    Страх ги е било да не и изяде баницата която отмъкнаха от народа.
  • 4 onq s konq

    1 0 Отговор
    Естествено че няма да го допуснат,эащото е в пъти по-интелигентен от повечето поканени...А саркаэмът му е убийствен и са му сърбали попарата:)
  • 5 Иван

    1 0 Отговор
    Сред събралите се има такива, които са вече няколко поколения крадци и измамници.
  • 6 Doncho

    0 0 Отговор
    Kak si Anji ?
  • 7 Брех

    0 0 Отговор
    Тоя Ветко, дето дължи на държавата милиони за осигуровки на работещите в бившата захарна фабрика в Пловдив и точи яко ДДС, не го ли издирваха, нещо не се ли беше покрил в чужбина? И няма ли поне някой да вземе да го гръмне?