Last news in Fakti

20 Декември, 2023 10:16 1 310 27

Личният астролог на Денди го предупредил, че го дебне опасност

  • денди-
  • любомир минчев-
  • астролог-
  • опасност-
  • смърт

Любомир Милчев-Денди си отиде в края на февруари 2022 г.

Предсказах на Денди, че го дебне опасност, два дни преди смъртта му. Това каза за "България Днес" пловдивчанинът Красимир Куртев, топ познавач на мистичното и приживе личен астролог на покойния писател, столичен бохем и светски хроникьор Любомир Милчев-Денди, който си отиде в края на февруари 2022 г. По случая бе образувано досъдебно производство, прекратено преди месец с мотива, че неговата трагична кончина не е предизвикана от насилствени действия.

"Денди ми е споделял много неща, въпреки че определено беше човек, който не допуска никого в своя вътрешен свят. Но за мен е правил изключение, а защо е избрал точно мен, не мога да отговоря. Разказвал ми е например как е ходел да се мие на мивките на заведенията в градинката на "Кристал", защото на тавана, където живееше, нямало течаща вода", спомня си "гуруто".

По думите на майстора на хороскопите ексцентричният интелектуалец му позвънил малко преди смъртта си, за да му каже, че животът му е в опасност. "Четири часа, преди да се случи това нещо с него, Денди ми се обади по телефона. Беше много притеснен. Каза ми: "Има вероятност да ми посегнат на живота". Цитирам го дословно. Това бяха последните му думи. Аз му казах: "Спокойно, ако има нещо, звънни", разкрива окултистът.

"Не сподели обаче кой и защо го заплашва. Каза само: "Затварям, ще се чуем после". Бързаше занякъде, беше запъхтян. И повече не го чух", твърди още Куртев.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ха ха ха

    4 1 Отговор
    Просто няма начин да не е така ха ха
  • 2 АБВ

    8 5 Отговор
    Така става с пед@ лите
  • 3 Пич

    9 0 Отговор
    Докато има идиоти , които да си харчат парите по астролози , ще има и астролози !!!
  • 4 Соваж бейби

    6 0 Отговор
    Такива като този са болни хора при тях на съвсем друго ниво ревност не знам си колко компаньони познати или непознати.По тоалетни на случайни места като ул.котки и кучета ако не му свети някой човек маслото то спин ги оправя рано или късно.Обречени са още в момента когато реши да става такъв по интересното е че им се дава право и място в цивилизования свят даже ни задължават да ги уважаваме

    Коментиран от #9

  • 5 Факт

    3 1 Отговор
    Педигрипал не е медикамент против грип за п€дали😂
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Денди имаше

    3 0 Отговор
    интелект. Личеше си от изказа. Твърде много са мизериите на съществуването, които подтикват човек към саморазрушение и за това не си позволявам да съдя.
  • 8 кълбото

    2 0 Отговор
    и невена цонева го е предрекла, тя е врачка преди всичко. и даже Ванга 82-ра го е предрекла същото !
  • 9 Пич

    4 1 Отговор

    До коментар #4 от "Соваж бейби":

    Сега , бих казал , че сте права , защото и аз като вас , не съм много демократичен , и хич не ги харесвам и обичам , ЛГБТ - тата ! Но не смея , за да не ви подлъжа , защото от днес имаме нова конституция , и не знам , дали не са ми вменили като задължение , да харесвам и обичам ЛГБТ -тата !

    Коментиран от #10

  • 10 Соваж бейби

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "Пич":

    Никел са от всякъде повече права имат и от майки с деца например лапето боледува често зимата и ако нямаш собствен бизнес и баби наоколо ?Шефа те гони нали ,друга опция плащаш на гледачка ама тарифата е същата като надницата ти за деня и ако работиш за малко пари нямаш интерес!Така обаче тези правят скандали по злобни са ,агресивни и влиза през месец в 2 месеца депресия платена отпуска.И шефа не може да ги изгони по наблюдения и с колега на дъщерята а друго с хапчета за смяна на пола 6 месец е депресино и му пазят мястото ?Шефа и вече го страх да наема непознати хора за които не е сигурен дали са хетеро ,и това не е виц а истина !!Пусти Земур с два ,три мандата без право на избори за смяна ако питаш мен ама ....

    Коментиран от #11

  • 11 Пич

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "Соваж бейби":

    Надявам се да се случи нещо , което да вкара нещата в някаква нормалност! Затова мисля , че е важно Русия да спечели в Украйна ! Това би нанесло сериозен удар по структурните на глобализма. Което съответно се надявам да охлаби хватката върху Европа , и постепенно нещата да се нормализират. Защото ако това не стане , в Европа може да разцъфне фашизъм от нов тип. Вече има някакви индикации за това. Както се казва - ще изчакаме , и ще видим !

    Коментиран от #12

  • 12 Соваж бейби

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "Пич":

    От няколко месеца не съм го повтаряла,Шарл дьо Гол не е бил глупав когато е имало приятелски и икономически отношения с Русия,и в същото време с безраличие към американците освен мадам Кенеди друго не му трябвало от там /метафора разбира се иска да каже че има хубави неща там ама..../ .Вече колко 25/30 години наблюдаваме другата крайност и колко е бил умен човека ,който знае историята де

    Коментиран от #13

  • 13 Пич

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "Соваж бейби":

    Да , така е ! Никога в човешката история , никой не е успял да концентрира властта в едни ръце. А много са се опитвали. Незнайно защо , тайните общества се надяват , че ще са първите , които ще успеят. Знаете ли , какво ще се случи , ако някак си успеят да елиминират всички еса техните външни врагове ? Ще се появят много по опасни и свирепи вътрешни врагове , което ще доведе до самоизяждането им. И ще рухнат , обречени от собственото си преяждане!

    Коментиран от #14, #25, #26

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Пич

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "Соваж бейби":

    Затова такива като нас трябва да говорят ! Словото е най страшното оръжие! И се наказва най жестоко от тираните! Но някой трябва да даде посока на младите. И най вече , да им даде разбиране. Защото те не са виновни , че станаха жертва на умствено осакатяване. Десетилетия бяха възпитавани според Алистър Кроули - прави каквото искаш , и не мисли за последствията! Точно младите в момента , имат най много нужда от помощ! А за това , трябва да се говори !

    Коментиран от #16

  • 16 Соваж бейби

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "Пич":

    Ами елементарна логика приятелю моята психология и изводи.Ако един депотат взима заплата като простосмъртните бачкатори ?! се замисли колко нови такси и данъци да приеме с закон или не защото ще е като нас задължително трябва да е с деца и жена за да помисли и проблема описан за майките ...Президента също ,схвана ми мисълта защо трябва да се крие в палат и безплатна храна,подръжка ,ваканции като крал за сметка на народа ?ами не си живее в панелката или къща имаща нужда от ремонт ама не му стига заплатата примерно,ако е готин човек защо да не вижда и слуша всеки ден проблемите на народа ами се крият с незнам си колко бодигардове защо? ?Богатия не може да разбере бедния тези хора гледа през друг аршин многото пара и власт променя психиката .Явно само аз си го мисля човешката психика предпочита тормоз след всеки пореден мандат?или аз съм в грешка може аз да не съм добре щом всичко си върви по една и съща система както обичам да казвам аз съм от Андромеда тук съм за малко после там ще пиша /матура/ по философия и логика на земляните очаквам от задължителната 20/20 оценка 20/25 +

    Коментиран от #17

  • 17 Пич

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "Соваж бейби":

    Виж ти ! Приятно ме изненадахте! Една от специалностите ми е философия , и най обичам Сократовата ! Казаното от вас е вярно , но не е същината на проблема! Не издръжката на президент , премиер и парламентаристи обезкървява държавата , а неистовите кражби на президент , премиер и парламентаристи ! Затова достигнах до извода , че може би най добър начин на управление за една държава , е абсолютната монархия ! Владетелят не краде от себе си , а който краде от държавата , краде от владетелят !!! И съответно , светкавично бива наказан. Неслучайно , Ротшилд и подобни плащат революциите срещу владетелите !

    Коментиран от #18

  • 18 Соваж бейби

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "Пич":

    С уважение и респект аз съм философ без диплом ,далеко от учебниците само съм хвърлила един поглед.Та вашата идея еее хубава ама пак има кошер със спяща пчела а другите пчели работят ,пак един богопомазан?!Говоря за всички да са на заплата както нас обикновенните хора ..както в едно семейство се сяда и мисли решение ,план за действие не гледаш само за твоя джоб ами за смейното благополучие .При всяко норм.семйство се налага икономия да изучиш деца купиш нещо ...Президента със стаут нещо като старейшините преди векове те не са били богати живяли са между хората и давали съвет,мъдрост ,трябва да е на същото ниво с депотатите да мислят и правят икономия ,приятелство с други държави да се помага взаимно колкото може хората да са доволни на Земята.Не да се правят разхищения,войни ,конфликти на работа ако правиш конфликти как е в един момент те гонят или напускаш колегите не те понася...Ако се биеш ще извикат полиция или ще разтърве някой човек наоколо.В дискотека бодигарда те хваща за косата и те хвърля като брашнян чувал на улицата не те оставят да правиш бели и да биеш хората и досаждаш .По същата логика е за всеки да важи правилото само че ситуацията е друга с друг сюжет но финала е същия .

    Коментиран от #19

  • 19 Пич

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "Соваж бейби":

    Мисля , че описаната от вас идея , или поне нещо близко до нея , е съществувала само в родово - общинният строй ! Тогава всичко - храна , дрехи , жени , и родените от тях деца , са били общи! Прилича ми на троцкиският комунизъм ! Но в природата такъв начин на съществуване се оказва непригоден , и неконкурентноспособен ! Дали , стадо , глутница , рояк , или ято , всичко си има водач! Считам , че човечеството без водачи , ще се превърне в анархизъм от най чист вид. А единственият мотиватор на водачите е повечето. Вълкът иска да има повече вълчици , мъжът - повече жени. И в известен смисъл , това е един от двигателите на цивилизацията. Другият е мързелът. Винаги ще има някои , с повече от другите. Но важното е тези някои да не изпускат от поглед общата картина , и да допускат част от благата да достигнат до всички !

    Коментиран от #20

  • 20 Соваж бейби

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "Пич":

    Ние не сме животни приятелю имаме мозък това ни прави различни!Пак трябва да има съд ,полиция да има контрол нещо като честен реферндум на площада с хората просто един човек да играе ролята на масата тълпа как да кажа ...в блока как домооправителя събира живущите и определят правилата не той сам ?Всеки на заплата и да има съзнателна отговорност за своя принос ако ме разбирате .Все пак бях сигирна че съм уникат казах ви че съм от Андромеда не ми повярвахте

    Коментиран от #21

  • 21 Пич

    2 0 Отговор

    До коментар #20 от "Соваж бейби":

    Всъщност , както ви казах , има само два варианта за вашата идея! Описаният от вас ( изборен и мандатен ) , и описаният от мен ( монархически ) ! Само казах , че ми се струва , описаният мандатен и изборен вариант да е по корупционно пораждащ. За Андромеда вярвам , но защо мислите , че сте оттам? Ние сме създадени от Плеядите , и приличаме на плеядианците ! Те са красиви светлооки и белокожи хора , по високи от нас! Наричат ги космическите лечители. Именно те предпочитат духовното развитие. Андромедианците също са много високи в сравнение с нас , но приличат на малките сиви извънземни , но с по красиви ( до човешки черти ) , и много по високи от сивите , както казах. Те са технологични същества , и строят космически кораби , които могат да поддържат напълно завършен цикъл за живот , като нашата земя ! Андромедианците са много добри медиатори , и често ги търсят при преговорите между различни космически раси. Ако имате такива способности , е вероятно да сте и от Андромеда ! Ако не , мисля че сте от Плеядите !

    Коментиран от #22, #23

  • 22 Пич

    2 0 Отговор

    До коментар #21 от "Пич":

    Сега поне имам време , да кажа довиждане! Знам , че изглежда невъзпитано , но моля , не ме съдете строго. Трябва да направя , каквото трябва. Благодаря ви за чудесната компания ! Ако не ми се разсърдите много , пак ще ви пиша. Бъдете здрава , и всички около вас!

    Коментиран от #24

  • 23 Соваж бейби

    1 0 Отговор

    До коментар #21 от "Пич":

    Е на това нямам отговор защо ? .Посъзнателно без да размишлавам за вероятности както 1 +1 =2 не 3 или друга цифра дори не съм виждала извънземни и ме яд опитвам се да вляза в контакт все нищо не съм им симпатична телефона им е зает за мен.Нещо подсъзнателно видеата и снимките на планетите ако са истински не съм била горе да видя не ме привличат бях си харесала Сатурн и все пак накрая стигам до извода Андромеда автоматично. Все пак това е тема извън земните ни проблеми и живот тук не и отдавам време да я мисля няма земна логика .В началото си го мислих на майтап като гледам какво става от година на година си викам леле аз не съм землянин не съм като човеците луда работа и така тази идея се заформи с отговор от къде съм
  • 24 Соваж бейби

    1 0 Отговор

    До коментар #22 от "Пич":

    Всичко хубаво приятелю ,здраве и щастие винаги е удоволствие да се контактува с вас !До скоро
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.