Last news in Fakti

23 Февруари, 2015 11:19 5 808 0

Седмичен хороскоп: Пълна метаморфоза

  • татяна янковска-
  • седмичен-
  • хороскоп-
  • пълна-
  • метаморфоза-
  • успехи-
  • трудния път-
  • прогнозите

Прогнозите на астролога Татяна Янковска за периода 23 февруари - 1 март

Седмицата ще даде възможности за реализиране на успехи, извоювани по трудния път, говорят астротенденциите за периода 23 февруари – 1 март на астролога Татяна Янковска от magicmind-bg.com.

Всеки ден е специален дар от Бога. И тъй като животът не винаги може да бъде справедлив - веднага, тук и сега - желателно е да се префокусираме върху положителните очаквания, вместо върху евентуалните моментни трудности, препятствия или разочарования.

Живеем във време, когато може би на всекиго му се струва, че той върши по-голямата част от работата, а някой друг получава изгодата.

Седмицата ще даде възможности за реализиране на успехи, извоювани по трудния път, който включва многобройни атаки, целящи дискредитирането на доброто име. “Балоните” на слуховете, на спекулациите и измамите ще са напомпани само с една емоция – страх. В повечето случаи – неоснователен, неподкрепен със солидни факти, играещ върху първичните инстинкти за оцеляване. Добре е известно, че страхът ни лишава от спокойствие и ни прави податливи на всякакви внушения, обслужващи нечии интереси.

Наивно е да мислим, че звездите носят трудностите, за да ни съкрушат... Напротив. Предизвикателните астроконфигурации, които могат да се проявят още в понеделник, 23 февруари и да се разгръщат до 4-5 март, само ще направят успехите по-стойностни и по-ценни.

Астропрактиката е доказала, че когато сме поставени в условия на високо напрежение, ние очевидно ще сме принудени да сменим курса. Успехите през периода 23 февруари – 1 март 2015 г. ще дойдат, когато направим нещо, което никога преди това не сме изпробвали. Това означава, че може да се наложи да се предприеме рискована стъпка и може да има и ... временен неуспех.

Дали са възможни и други нежелани положение? Да! Уволнения, санкции, критики, злостни клевети, изопачаване на Истината и всичко това в атмосфера, наситена с изпаренията на слуховете, спекулациите и явните опити за измами.

И какво от това? Заслужава ли си да преувеличаваме трудностите и пораженията. Най-важното е да не им позволим да ни направят бронирани страхливци, които веднъж повалени, трудно (да не кажем никога) не опитват отново...

Периодът 23 февруари – 1 март напомня на безстрашно и весело планинско поточе, препускащо между плашещи страховито надвиснали планински зъбери, редуващи се със засмени полянки, нагиздени с нежните комбанки на пролетните минзухари... Наистина необикновен е звездният букет за тази седмица.

С широко отворени от смайване очи виждаме, че до гордите гладиоли (в случая символизиращи Сатурн) “звездните цветари” са аранжирали преливащи от нежност теменужки (сега олицетворяващи Нептун) ...

Нека си припомним, че наименованието на род Gladiolus L. произлиза от латинската дума gladius – меч (gladiolus – малък меч), повод за което е мечовидната форма на листата.

Да! Много “гладиаторски” битки ще се водят в края на февруари, които ще се редуват с най-трогателни сцени на нежност, сърдечност, съпричастност, истинско благороднство и вдъхновение.

Безспорно, седмицата ще стартира с отзвука от триумфите и щастието от получаването на бляскавите Оскар’и.

После ще се върнем към делника с неговите напрежения, победи, неуспехи, любов, омраза, болки и радости – всичко, но без самосъжаление и оплакване.

В тази връзка има едно безценно съкровище от съкровищницата на Мъдростта, което гласи: “Господи, прости ми, когато хленча”!

Ето и текста на това съкровище:

Днес в автобуса, аз видях прелестно момиче със златиста коса. Аз й завидях... Тя изглеждаше толкова весела... и пожелах да съм също светлокос. Когато тя стана да слиза, аз видях как накуцва между седалките. Тя носеше патерица, но когато минаваше ... каква усмивка!

... О, Боже, прости ми, когато хленча, аз имам два крака. Светът е мой! ...

... Спрях се, за да купя някакви бонбони. Младежът, който ми ги продаде беше толкова чаровен, поговорих с него. Той изглеждаше толкова радостен. Дори да закъснеех, разговорът си заслужаваше. И когато си тръгнах, той ми каза: “Благодаря Ви, че бяхте толкова любезен. Приятно е да се говори с хора като Вас. Виждате ли – продължи той, аз съм сляп”.

... О, Боже, прости ми, когато хленча. Аз имам две очи. Светът е мой! ...

... По-късно, когато се разхождах по улицата надолу, видях дете с прекрасни очи с цвета на небето. То стоеше и наблюдаваше играта на другите. Спрях за момент и му казах: “Защо не се присъединиш към другите, миличък? То продължи да гледа напред, без да проговори, и тогава разбрах, че детето не можеше да чува ...”

... О, Боже, прости ми, когато хленча. Аз имам две уши. Светът е мой! ...

С нозе да отида там, където бих искал, с очи да видя на изгрева руменината, с ушите си да чуя това, което бих искал да зная... О, Боже, прости ми, когато хленча. Аз съм наистина благословен. Светът е мой!”

Тази седмица звездите наистина ще пробудят позадрямалото ни чувство на благодарност към Бога и даровете на живота. Защото предизвикателствата, житейските битки, трудните победи, навременната добрина, победеният от Вярата страх и възроденото ни упование и Надежда, че силният български дух ще ни позволи да се справим с всяка драматична ситуация – независимо дали тя е от социален, политически, финансов, здравословен или метеорологичен характер, ще предизвикат Пълна Метаморфоза в системата ни от убеждения и ценности. За да се превърнем в тези прелестни летящи цветя – пеперудите, очевидно ще се наложи да преминем през пашкуления стадий, където да постигнем пълно преобразяване.

Предизвикателните ситуации ще ни поставят в “пашкула” на трудностите, за да преминем на по-високо ниво на осъзнаване, като трансформираме себе си чрез изоставяне на старите и вече неефективни ценности.

И понеделник, 23 февруари, и периодът до 5 март 2015 г., особено дните 3, 4 и 5 март са преходни. Звездите насърчават процеса на емоционално съзряване на отговорността да се разчита на собствените способности за достигане на успех.

Внимание!

Важно е в понеделник (а и през цялата седмица), да разпознаем един модел, който се повтаря, поради което създава проблем и отрицателни социални преживявания.

Това са силни и сложни дни на сериозни вътрешни промени.

Повече от очевидно е, че астрологията позволява да анализираме сегмент от живота, да го разгледаме “под микроскоп”, което да ни даде далечна перспектива върху едно кратко преживяване. Това преживяване, разбира се, може да е под формата на по-драматично събитие – уволнение, съдебно разследване, загуба на престижен пост, любовно отхвърляне, финансов неуспех, политически конфронтации, личен или роднински здравословен дискомфорт.

Поредицата от донякъде нехармонични събития може да бъде продължена, но не това е главното. Тези случки са само сигнали, “червени лампички”, че трябва да започнем Промяна или Преход в нашия живот. Защото очевидно сме станали инертни. Тази инертност в системата от убеждения, която формира живота ни, се нуждае от структурно обновление, което се случва само чрез промяна в мисленето!

И още веднъж: внимание!

И понеделник, и периодът от 23 февруари до 1 март 2015 г. позволяват да се преодолеят големи външни препятствия и да се постигнат страхотни цели и амбиции.

Но може и да отстъпим пред необходимостта от полагане на усилия, постоянство и самодисциплина и да изберем по-лекия път – да преувеличим трудностите, за да оправдаем поражението си.

И в понеделник, и през цялата тази седмица ще действат предизвикателни астроконфигурации, които приличат на изпитания, но всъщност може да са златни шансове не само да постигнем успех, но и да спечелим по-голяма сила и доверие в себе си, ставайки още по-интегрирани, цялостни и съзнателни по отношение на отговорността към собствения си живот.

ПОНЕДЕЛНИК, 23 февруари.

Ще сме много горди и на моменти дори високомерни и ледени като айсберг.

В понеделник ще сме склонни да проявим завидно самочувствие и изключителна взискателност към подчинените, към екипа, към приятелите, към любимите хора и не на последно място – към самите себе си.

Заради прекомерно активираното честолюбие, трудно ще понасяме критики и укори. Дълбоко ще преживяваме евентуални провали.

Специално в този понеделник може да не успеем да променим значително външните професионални или лични обстоятелства към по-хармонични, но ще осъзнаем необходимостта да се борим активно за тази промяна.

Сега има и благоприятни възможности за напредък, изискващи истинска проява на желание да се проумеят чуждите съображения, като се покаже истинско уважение, а не само изкуствена любезност, продиктувана от конюнктурата и изгодата. Статегически премислените инициативи, съчетани с оригинален подход, намерен предвид принудителните ситуации, могат да се увенчаят с някакъв успех. Ангажиментите в понеделник ще са доста отговорни.

Съдействието от страна на ключови фигури ще носи повече напрежения и стрес, отколкото облекчение.

Всичко това може да породи голяма загриженост, мрачни мисли, усещане за самота, изолация. Може да се прокрадне дори чувството на страх.

Страхът дава смътно усещане за нещо непознато, което се крие в бъдещето. Тези емоции не са нито предчувствия, нито някакви реални предвиждания, базирани на обработена чрез вероятностни модели статистика, а по-скоро са сигнали за това, че миналото тежи със своите нерешени проблеми и те потискат, спъват и затрудняват движението напред.

Внимание! Дълбокото вътрешно чувство на тежест, придружено от всевъзможни слухове и спекулации наистина може да завлече по-страхливите в капана на летаргичното бездействие, откъдето изникват най-мрачни страхове. Които са субективни и силно преувеличени!

В понеделник, 23 февруари, звездите категорично ни изправят пред сериозни въпроси, за да им обърнем внимание – а не да се плашим!

Ситуациите може да оформят нещо като пашкула при пеперудите, който пашкул ще ни позволи по-спокойно да трансформираме старите си модели, навици, които блокират движението ни напред!

И още веднъж внимание! Страхът, който текущите астроконфигурации могат да генерират е завоалирана форма на гняв! Нещо от сорта: “Ах, колко е несправедлив животът! Защо точно на мен ми се случва подобно нещо?”. Този притаен под повърхността гняв може внимателно да се освободи, но не по пътя на конфликтите, обвиненията към другите, ровенето в миналото, а чрез рационални и прагматични действия, плод на обективен и хладнокръвен анализ, претеглящ предвидливо всички “ЗА” и “ПРОТИВ”! Разумни и премислени решения и действия, а не чакане!

ВТОРНИК, 24 февруари.

Денят може да обърне наопаки всички предварителни графици и планове, поставяйки неочаквани препятствия и забавяния.

Това е ден на вътрешни съмнения, терзания и колебливи стъпки напред, после назад. Хубаво е да се вглъбим по-скоро във вътрешния си глас, отколкото да се присъединим към “хор” на недоволните, които страдат по миналото и които трябва да оставим зад гърба си, за да прегърнем новото си бъдеще.

Желателно е да изпълняваме обичайните ангажименти, без да се впускаме в нови начинания като важни делови срещи, отговорни преговори или подписването на перспективни сделки и договори.

Срещите с приятели, познати и съмишленици ще са насърчителни, като трябва да имаме едно наум, че постигнатите договорености може да изискват допълнително препотвърждение през следващите дни!

Хубаво е всички видове пътувания да стават с по-голяма концентарция, тъй като повишената разсеяност или промени в метеорологичните условия могат да създадат предпоставки за инциденти, произшествия или аварии!

Трябва да имаме предвид, че има и по-благоприятни дни за любовни срещи от този вторник ...

СРЯДА, 25 февруари.

Денят ще се отличава със светкавично разпростраение на клюки, слухове, спекулации, поради разкрепостеното съзнание и развързаните езици.

Някои от събитията ще са смайващи. Това включва и благоприятно решение и развитие на заплетени делови, социални, политически, финансови или ... романтични казуси!

Звездите са благосклонни и новите намерения ще се реализират по-бързо от очакванията!

Моментът изисква остроумни действия, а не остроумни полемики.

Хубавите възможности са близо, като проявата на предвидливост по отношение на голямата динамика в социален, финансов, политически или метеорологичен план ще е повече от ценна!

Хубаво е в сряда, 25 февруари (а и през цялата седмица), да съгласуваме с краткосрочните и дългосрочните метеорологични прогнози намеренията си за пътувания или за предприемане на важни делови стъпки в превантивен план спрямо по-уязвими зони в материално-битов аспект!

Атмосферните условия, към сряда, а и през целия период от 23 февруари до 1 март 2015 г. може да са по-променливи, по-неустойчиви и по-динамични от обикновено!

В сряда по-уязвимите, с по-крехка психика, по-чувствителните, раними фигури могат да усетя вътрешно безпокойство, подсказвайки, че се нуждаят от грижовност и обич!

Хубаво е наистина по-нежните души да бъдат обгърнати с топлота, съпричастност, разбиране, за да не се тръгне по пътя на алкохола, наркотиците или злоупотребата с медикаменти!

Между другото, в сряда е добре да сме и по-внимателни към качеството на храната и напитките!

В сряда, освен че може да има неочаквано благоприятно решение на сложни проблеми, се очертават и възможности да се изправим пред нашите най-дълбоки страхове. Добре би било да разграничим нещата – налице ли е истинска заплаха, или страхът ни е илюзорен, базиран на погрешни възприятия. Модерната психология определя страхът като негативно очакване. С известни усилия и знания можем да променим негативното очакване в позитивно. Достатъчно е да сменим гледната точка и да открием поне “зрънце” хубава възможности в едно на пръв поглед отрицателно събитие. Полезно е да се запитаме: Какво бихме направили, ако не очакваме това негативно събитие да се случи? Изведнъж може да се появят най-различни положителни отговори.

Страхът е въображаем. Можем да го контролираме като го превърнем във ... Вяра! Страхът се преборва с активиране на въображението, за да видим прекрасните и положителни неща, които можем да направим, когато не се страхуваме.

И така – за да овладеем страха, хубаво е да превърнем отрицателните очаквания в положителни.

Достатъчно е да си представим чудесните неща, които с удоволствие бихме правили, ако не изпитваме този страх.

С други думи – в сряда, а и в понеделник, на успех могат да разчитат хората, които попаднали в “пашкула” на трудностите, преобразяват себе си във “волни пеперуди” по пътя на смелостта и активното въображение!

ЧЕТВЪРТЪК, 26 февруари.

Хубаво е днес да синхронизираме намеренията си с метеорологичните прогнози. Така ще избегнем емоционалните урагани, породени от стихийни ситуации, от пожари, метеорологични промени или непредпазлива работа с домакински уреди.

Внимание! Втората половина на сряда, целият четвъртък, петък до 12:30 ч. е време с по-високо напрежение и не особено благотворно за стартиране на нови договори или проекти! Повече от желателно е през посочените дни да се избягват конфликтите, защото тенденцията е те да се задълбочат!

Казано иначе – в сряда, четвъртък и петък може да възникнат хаотични моменти, които вероятно ще превърнем в “съзидателен и творчески резултатен и контролиран хаос”. И още веднъж – хубаво е да съгласуваме плановете си с метеорологичните прогнози!!! Всички сфери на живота ни, които се влияят от интензивни промени в метеорологичните условия следва да са обект на укрепващо и предвидливо внимание!!!

ПЕТЪК, 27 февруари.

След 13:00 ч. има условия за разгръщане на ползотворни делови инициативи – договаряния, сделки, делови срещи.

Към 15:00 ч. могат да се появят временни пречки и препятствия.

Като цяло в петък ентусиазмът ни се повишава и изпитваме порив да черпим с пълни шепи от радостите на Живота.

Звездите в петък насърчават проявите на благотворителност и впускането в благородни каузи!

И нещо хубаво – възможни са печалби от лотарии или напредък и много успешни сделки и договори, особено по линията на чужбина!

С риск да прозвучи претенциозно, хубаво е ако се подписват договори или се провеждат важни преговори с влиятелни чуждестранни партньори, това да се случи в петък, 27 февруари след 17:30 ч. (ако има такава възможност, разбира се).

СЪБОТА, 28 февруари.

Независимо, че е почивен ден, има доста благоприятни условия за провеждане на служебни срещи и достигане до многообещаващи споразумения до 19:30 часа. Когато става въпрос за перспективни и дългосрочни договаряния, съобразяването с подробностите, посочени от астрологията може да оказва голямо, понякога – решаващо влияние за сбъдването на мащабни и ентусиазирани очаквания!

Съботният ден изисква повишена бдителност при екскурзии или спортни занимания, поради опасност от произшествия и травми!

На 28 февруари малко повечко внимание към здравето ще е от полза!!!

НЕДЕЛЯ, 1 март.

Празникът на мартеничките ще е още по-сърдечен, мил и затрогващ, ако сме по-концентирани, за съумеем да избегнем сложни ситуации, породени от разсеяност.

В неделя, 1 март, може да научим и някои неочаквани и хубави новини, като това не е причина да бъдем по-малко бдителни и съсредоточени във всички сфери на живота! Включително и към спорта, здравето и пътуванията в страната или в чужбина!!!

НАКРАТКО – периодът от 23 февруари до 1 март ни предлага компресирани възможности за трансформация, за своеобразна “Пълна Метаморфоза”, която ще ни превърне в свободни и волни създания, благодарни и радващи се на живота!

Или както казват любимите ми Мъдреци:

Истинските хора се осмеляват да живеят в съответствие със своята собствена Вяра; да бъдат верни на най-благородните си мечти;

да разбират и контролират бурните приливи на своите емоции;

да усещат неделимостта си с Природата

и да следват Пътя, посочван им от техния Дух!”

Автор Татяна Янковска; видеоканал goldenraycollection.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА