Last news in Fakti

1 Март, 2015 20:54 2 556 0

Изписаха Бойко Борисов от Софиямед

  • бойко борисов-
  • софиямед-
  • операция-
  • менискус

Изписаха Бойко Борисов от болница „Софиямед”. Премиерът беше опериран заради скъсан менискус за трети път на един и същи крак.

Операцията мина без проблеми, възстановяването също върви добре, обясниха лекарите.

Доц. д-р Антони Георгиев, който извърши интервенцията, посъветва премиера да спре с футбола и тениса, тъй като засегнатото място е лесно уязвимо при всяко движение.

Бойко Борисов се чувствал добре. Това е третата операция, извършена след подобни травми на коляното на премиера от доцент Антони Георгиев. Лекарят обясни, че операцията е извършена по мини инвазивен метод. За възстановяването ще е необходим около месец, но няма да има пречки през това време Борисов да работи и да провежда планираните си срещи. Премиерът ще може да ходи, но трябва да избягва големите физически натоварвания.

 Няма обездвижване на ставата или ползване на помощни средства. Има определена програма, по която става възстановяването. Упражнения, кинезитерапия, и има някакъв срок, в който това се провежда. Целта е кракът, а не само оперираната става да станат напълно функционално здрави и тогава органиченията отпадат.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА