Last news in Fakti

28 Февруари, 2015 13:05, обновена 28 Февруари, 2015 17:54 3 225 6

Оперираха Бойко Борисов от скъсан менискус

  • менискус-
  • бойко борисов-
  • операция

Травмата е била получена тази седмица, но заради натоварената програма на правителството, влизането в болница на премиера е било отложено за уикенда

Премиерът Бойко Борисов е бил опериран тази сутрин в болница „Софиямед“, съобщиха за Факти.бг от пресслужбата на правителството.

До хирургическата интервенция се е стигнало заради скъсан менискус. Травмата е била получена тази седмица, но заради натоварената програма на правителството, влизането в болница на премиера е било отложено за уикенда, разкриха източници от ГЕРБ. Операцията е продължила около два часа и половина.

Премиерът е в добро здраве. Възстановяването на Бойко Борисов ще трае един месец, но засега не са отменяни ангежименти на премиера.

Оперативната интервенция е извършена от завеждащия Клиниката по артроскопска травматология в УМБАЛ „Софиямед“ доц. д-р Антони Георгиев.

"Предстои на г-н Борисов да бъде назначена индивидуална програма за рехабилитация, включваща предимно кинезитерапевтични занимания. Той ще бъде изписан утре. При подобен тип интервенции, възстановяването до нормални, включително и спортни натоварвания е 1 месец“, коментира доц. д-р Георгиев.

На 4-и март трябва да се проведе редовно заседание на Министерския съвет. Премиерът трябва да се срещне с директора на ФБР - Джеймс Коми и с президента на Азербайджан - Илхам Алиев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Autohouse Randm

    0 0 Отговор
    kalnat komunisti
  • 2 христо ковачев

    0 1 Отговор
    първо самолета се развали сега менискуса нещо ,айде най накрая да си отива от този свят ,колко хора погреба тая
  • 3 бай гъзара

    0 0 Отговор
    днес боко се изходи нормално ,раята може да спи спокойно краля слънце бди над тях и техните пари които открадна успешно

    Коментиран от #4

  • 4 Факира

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "бай гъзара":

    Докато има в БГ като тебе и този отдолу ще го има и Бойко. Точно затова го гласуваме 50% от българите кореняци !!
  • 5 некойси

    0 0 Отговор
    Какво точно ще обсъждат с директора на ФБР?
    Дали ще обсъждат успешното гласуване на тегленето на нови 16 милиярда от световната банка която не е нищо повече от частна банка в щатите Собственост на фамилия Ротшилд?
    Може да го потупа по рамото и да му бутне куфарче с пари за заслуги пред господарите? Кой знае.
  • 6 onq s konq

    0 0 Отговор
    Ако имаше валиден постоянен адрес,щяха да ти пратят покана эа срещата и да чуеш целия раэговор,а не да питаш сега кат глупав!