Last news in Fakti

13 Март, 2015 16:27 2 009 2

Не пуснали англичанка в бар, защото била дебела и грозна

  • англичанка-
  • бар-
  • дебела

33-годишната Стейси Оуен била шокирана от отношението на персонала

33-годишна майка от Англия не бе допусната да влезе в бар, защото е твърде дебела, съобщи „Мирър“.

Стейси Оуен излязла с приятелки в Манчестър. Те решили да посетят бар в Спинингфийлдс.  Те опитали да посетят заведението, но портиерите не ги допуснали вътре. Те били учудени, тъй като други групи от хора са влизали в заведението.

„Знам, че не съм супер модел, но никога не съм очаквала подобно отношение от обслужващ персонал. Първо портиерите ни казаха, че не могат да ни пуснат, тъй като заведението е пълно. После вътре бяха допуснати група момчета. Портиерите се оправдаха с това, че жените вътре са много, но впоследствие вътре бяха допуснати и група момичета. Тогава ни беше заявено, че сме прекалено дебели и грозни, за да влезем и е най-добре да си потърсим друго място.  Направо не можех да повярвам на това, което чувам. Той дори го повтори.  Никога не ми се е случвало нещо толкова унизително. Съсипаха ми цялата вечер. Свързах се с администрацията на заведението и им казах какво се е случило. От там обаче не проявиха интерес. Все още очаквам извинение, но не мисля, че ще го получа. Едва ли някога ще се върна на онова място“, заключава Стейси Оуен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 свсс

    1 3 Отговор
    Да си го знаете , дебели гащници, яжте още. естествено, че не заслужавате да ви пускат. Като себе си не се уважавате, какво очаквате от другите? Да ви уважават ли?

    Коментиран от #2

  • 2 Eeee

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "свсс":

    Аре ся, супер грубо, невъзпитано и нагло е да кажеш на някой, че е грозен и дебел и затова няма да го пуснеш някъде. Може просто да има някакви здравословни проблеми и за това да има надномерно тегло. Ама дори и просто да е по-мързелив човек, не трябва така да се говори, то най-малкото е показателно за отношението и ценностата система на тези дето говорят така. Аз бих ги осъдил за дискриминация!