Last news in Fakti

29 Март, 2015 15:25 2 077 1

Борат не само ще играе Фреди Меркюри, но и ще режисира филма

  • саша барън коен-
  • фреди меркюри-
  • филм-
  • биографичен-
  • "куийн"-
  • играе-
  • режисира

Проектът е активиран отново след две години напразно търсене на подходящ изпълнител за ролята на легендарния певец

Проектът за биографичния филм за Фреди Меркюри отново е активиран. При това Саша Барън Коен се завръща на бял кон, съобщи Consequenceofsound.net.

Актьорът, нашумял с ролята на Борат, се оттегли преди две години от проекта заради разногласия с действащите членове на „Куийн“ Брайън Мей и Роджър Тейлър. Те държаха филмът да бъде по-сериозен, докато Саша има славата на комик.

Напразни бяха опитите да бъде намерен негов заместник, както и режисьор за лентата. Последно за ролята на Фреди се спрягаше името на актьора Бен Уишоу – звездата от филма „Парфюмът“, а за режисьор бе поканен Декстър Флечър, след като удариха на камък с възможните кандидатури на Стивън Фриърс, Дейвид Финчър и Том Хуупър зад камерата, както и със сценариста Питър Морган.

Сега става ясно, че Барън Коен не само ще изпълни главната роля, но ще е автор на сценария и ще режисира филма за роклегендата. Това бе съобщено от мениджъра на групата Джим Бийч.

“Вероятно сте чували за сагата около прословутия филм за Фреди и „Куийн“, който се разработва в Холивуд през последните 7 години. Сега постигнахме огромен напредък, след като успяхме да убедим Саша Барън Коен да пише сценария, да продуцира и режисира лентата. Освен това, той се съгласи и да играе в него” - разкри Бийч на по време на връчването на актьорски награди тази седмица.

Според данните в IMDB, Саша Коен няма други насрочени ангажименти, след като приключи филмирането на комедията Grimsby, тоест, работата по биографията на митичния певец може да започне още тази година.
От щаба на Коен все още не са потвърдили официално новината, добави „Тайм“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 куин

    1 0 Отговор
    E това е добра новина, отдавна чакам тоя филм и ще стискам палци всичко да е ОК.Фреди е любимия ми рокаджия, както и Куин, разбира се!