Last news in Fakti

30 Март, 2015 10:47 907 0

One Man Party с мултиталантливия Иван Шопов

  • eventease-
  • иван шопов-
  • drum kid-
  • balkansky-
  • cooh

На 4-ти април в Студио Орфей Иван Шопов ще представи 4-те си актуални музикални проекта пред българските си фенове

Публиката ще може да се наслади на 7-часов ексклузивен сет от Иван Шопов, Drum Kid, Balkansky и Cooh, но уловката е, че артистичните персонажи са четирима, а човекът – един! На 4-ти април в Студио „Орфей“ Иван Шопов ще разкрие всичките си творчески лица пред родната публика. Обичан от феновете както по света, така и в родината си, Иван Шопов от град Троян е диджей, продуцент и художник, който понастоящем завладява целия свят с иновативните си музикални и арт проекти, съобщават организаторите от EventEase.

Началото на уникалното събитие за родната електронна сцена ще бъде дадено още в 23:00 часа, когато Иван Шопов ще открие музикалното пътешествие с авторска амбиент селекция.

БALKANSKY е проектът на Иван, в който заедно с Теодосий Спасов и Иво Христов смайват всички със специфичен бленд от дълбок дъбстеп и фолклорни мотиви. 

Псевдонимът CООH, под който Шопов издава и пуска разтърсващ дръм енд бейз е първата музикална трансформация на Иван. С нея той си пробива пътя към дебрите на тъмната електронна сцена и загатва на всички, че има сериозни намерения към нея.

Постепенно артистичният му път го довежда до техно музиката, която създава под името Drum Kid, където нещата стават още по-сериозни и Иван затвърждава позициите си на един от най-сериозните играчи на сцената у нас. 

Освен всичко това, Иван Шопов е и създател на независимия лейбъл ABCD, който издава както неговата, така и музиката на други млади и талантливи артисти.

Събитието One Man Party в София е съвместна продукция на Иван Шопов и EventEase.

Билети Ранно Пиле на цена 10/12 лв. само в магазин „Яко“ /Ул. Граф Игнатиев 43/ или резервирай на 0886 33 33 67

Стандартни и Онлайн билети на цена 15лв. в мрежата на Eventim.bg /OMV, Picadilly, Teхномаркет и др./


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА