Last news in Fakti

8 Май, 2015 09:06 1 975 0

Физиотерапия от ново поколение

  • иец-
  • физиотерапия-
  • изложение

Новите продукти и технологии в хуманната и дентална медицина ви посрещат на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ от 13 до 15 май

Физиотерапия от ново поколение - 1

На 49-тото издание на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ ще видите първият български многофункциона­лен апарат за физиотерапия. Той дава възможност за последователно и/или едновременно прилагане на електротерапия, ултразвукова терапия, лазертерапия, магнитотерапия, вакуумтерапия.

Апарат според изискванията на потребителите

Апаратът предлага още клинични протоколи (програми) с терапията на заболяванията, параметрите на процедурата и мястото на поставяне на електродите, избирани по диагнози, сим­птоми и части от тялото. Освен това прави запис на потребителски програми.Притежава интерактивен потребителски интерфейс с помощна информация, 10" цветен сензорен дисплей за лесна работа с апарата, има два независими канала - за двама пациенти или две области на третиране. Дава възможност за настройки според изискванията на потребителите.

Други апарати за физиотерапия предлагат разнообразие от възможности. Един от тях излъчва електромагнитно поле с честота 460 или 540 KHz,за да генерираповишаване на температурата в тъканите.Комбиниран апарат-електро ултразвук и вакуумсъщо ще бъде сред експонатите на изложението.

Система за охлаждане намалява косопада при химиотерия

Посетителите ще могат да видят и охлаждаща система за превенция на косопад вследствие на химиотерапия. Загубата на коса е неприятен страничен ефект по време и след химиотерапия при лечение на раковите заболявания. Охлаждането на скалпа по време на химиотерапия намалява или предотвратява  пълна загубата на коса. Системата за охлаждане е с доказано действие при лечението на солидните тумори.

Повече за новите продукти, системи и технологии ще научите ТУК.

Тази година на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ ще участват близо 180 компании от 12 държави, които ще представят около 120 новости в двата сектора на медицината.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА