Last news in Fakti

9 Май, 2015 20:44 2 465 0

Световни новости в денталната медицина пристигат на Булмедика/Булдентал

  • булмедика/булдентал-
  • изложение
Световни новости в денталната медицина пристигат на Булмедика/Булдентал - 1

Световни новости в денталната медицина пристигат на международното изложение Булмедика/Булдентал, което ще се проведе от 13 до 15  май в Интер Експо Център.

Специалистите у нас и региона ще имат уникалната възможност да видят на живо някои от най-новите продукти и технологии, чиято премиера се състоя на най-голямото в света изложение в денталната медицина- IDS в Кьолн.

На Булмедика/Булдентал ще бъде показана първата паста-конец за временна ретракция на гингивата (избутване на венеца). Тя осигурява отделяне на маргиналната гингива и подсушаване на сулкуса, притежава иновативност, ергономичност и в същото време запазва пародонта. С пастата времето за работа се управлява максимално ефективно.

За първи път в България, веднага след представянето на IDS-Кьолн, ще бъде демонстрирана новата версия на софтуера ЕкзоКАД, позволяващ работа с чувствителен на допир екран. Той усъвършенства работата на КАД КАМ системите, едни от най-модерните компютърно управлявани апаратури за дигитално сканиране, моделиране и машинно изготвяне на зъбни конструкции.

Специалистите ще видят най-новата версия на естетичния цимент Вариолинк за безметални конструкции, който предлага изцяло нов опростен протокол на работа.

Друга новост е универсален фото-полимеризиращ възстановителен композит, който представлява цялостна промяна в парадигмата на възстановителната дентална медицина посредством иновативна цветова схема. Едноетапен гласхибриден възстановителен материал също пристига за пръв път в България. Той отвежда познатите подходи за работа на друго ниво, с което спестява време за полиране и постига изключителна естетика.

Стоматолозите ще могат да открият още новите четкови и безчеткови микромотори за денталната практика. Те притежават плосък LED, който се произвежда само от две фирми, а новите модели са едни от най-леките сред техните най-добри аналози в света.

Повече за новите продукти, системи и технологии щенаучите ТУК.

Тази година на Булмедика/Булдентал ще участват близо 180 компании от 12 държави, които ще представят около 120 новости в хуманната и дентална медицина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА