Last news in Fakti

24 Май, 2015 10:58 1 712 1

Криско и Михаела Филева са изпълнители на годината

  • криско-
  • михаела филева-
  • изпълнители-
  • годината-
  • бг-радио

Наградите на БГ-Радио бяха връчени пред 20 000 зрители в Благоевград и в Бургас

Криско и Михаела Филева триумфираха като изпълнители на годината при връчването на годишните награди на БГ-Радио.

Наградите бяха връчени пред 20 000 зрители в Благоевград и в Бургас. За първи път отличията се връчват на две сцени, едновременно в два града. За първи път в музикалното събитие участваха и международни звезди - британската група "East 17".

По две статуетки взеха Крисия, Хасан и Ибрахим, Криско, Михаела Филева и БТР. Крисия и акомпаниращите я Хасан и Ибрахим, взеха наградите за трио и видеоклип на песента "Планетата на децата".

Криско взе две статуетки като изпълнител и в категорията БГ-песен за "Видимо доволни", която изпълнява в дует с Мария Илиева.

Михаела Филева заяви, че явно й върви в Благоевград, след като също взе две статуетки-за изпълнител и за текст на песента "Знам".

Заради албума си "Защо" с две статуетки от Благоевград си тръгна и неостаряващата група БТР - за БГ-Група .

Призът за БГ-Дебют отиде при Жана Бенгердорф. Тази година единствената статуетка, която се определя от eкипа на "БГ Радио" - наградата "Ана Мария Тонкова" за "БГ Вдъхновение" - символ на изключителен принос и пример за всеотдайност към българската музика, бе връчена на Тони Димитрова от сцената в Бургас. Чрез видеовръзка зрителите и в Благоевград станаха свидетели на събитието в Бургас.

Водещ на 13-та церемония, провела се в Благоевград, бе Рафи. На сцената в Благоевград пяха БТР, "Легендите", Графа, Рут Колева, Жана Бергендорф, EAST 17, Михаела Филева и други изпълнители.

Изненадата бе "Легендарна група", сформирана от Стенли, Йордан Караджов от "Сигнал", Константин Марков от "Тангра", Константин Цеков от ФСБ, Митко Кърнев от D2 и Любо Киров, който бе на барабаните.

Сред гостите на церемонията бяха министърът на регионалното развитие Лиляна Павлова и председателят на СЕМ Георги Лозанов.

Днес празничните събития в Благоевград продължават на площад "Георги Измирлиев" с британската група "East 17". Концертът от 20 часа е с вход свободен и е по повод празника на града - 24 май.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 некойси

    1 0 Отговор
    Не може да бъде истина ... Криско?
    Какъв изпълнител може да бъде той?
    На какво?