12 Юни, 2015 03:00 2 187 3

Хоумър и Мардж Симпсън се развеждат

  • семейство симпсън-
  • развеждат-
  • хоумър

Това ще се случи в новия сезон на сериала

Новият сезон на култовия сериал „Семейство Симпсън“ ще изненада феновете си с шокиращ обрат.

Хоумър и Мардж Симпсън ще вземат законен развод и ще сложат край на техния 25-годишен брак. Скоро ще стартира 27-ият сезон на анимационния сериал за възрастни, който е един от най-дълго продължаващите в историята на телевизията.

Това стана ясно по време на интервю пред „Варайъти“ на изпълнителния продуцент на шоуто Ал Джийн. Според него сривът на брака между Хоумър и Мардж ще се дължи на продължителната нарколепсия, от която страда патриархът на семейство Симпсън, който е и един от най-култовите мъжки образи в телевизията въобще. Той ще се влюби в своята фармацевтка, която ще бъде озвучена от актрисата Лина Дънам.

„Семейство Симпсън“ вече има статут на истински културен феномен. Първо сериалът стартира като поредица от скечове в „Шоуто на Трйеси Улман“ през 1987 г. След това получава и собствено ефирно време по телевизия FOX. Той представлява поредица от шантави случки, осмиващи живота и попкултурата в Америка.

Интересното е, че Хоумър и Мардж са имали и други раздели в сериала, но в крайна сметка винаги са се събирали, което според феновете най-вероятно ще се случи и в новия сезон на поредицата. Иначе се очаква и епизод, в който техният син Бард ще бъде убит от вечния си преследвач Таити Боб. Това обаче най-вероятно ще се случи в специален епизод за деня на Хелуин. Тогава най-често продуцентите пускат страховити истории, нямащи нищо общо с цялостния сюжет на сериала.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Паисий

    0 0 Отговор
    Ох Росене, моля те да поправиш "узвочена" на правилното "озвучена", не само защото се пише "звук", а не "звок", но и защото не е допустимо да се обижда аудиторията с такъв правопис. Все пак не зяпаме само по "мадамите", дето ги пускаш, а четем и останалото.
    После може да изтриеш коментара, че да не береш срам.
  • 2 Паисий

    0 0 Отговор
    Също така може да поправиш "Трйеси" на "Трейси" и "осмиващия живота" на "осмиващ живота". После трий поста. Разрешавам (не че ще ме питаш де).
  • 3 Johney

    0 0 Отговор
    Пак добре... имаше време, когато правеше по 3-4 грешки на 2-3 реда :D xaaxxaxax