18 Октомври, 2016 12:00 5 517 0

Излъчиха епизод номер 600 на "Семейство Симпсън" (Видео)

  • семейство симпсън-
  • анимация-
  • сериал

Култовата анимация тръгва на телевизионен екран през 1987 г.

Излъчиха епизод номер 600 на "Семейство Симпсън" (Видео) - 1
Снимка: Wikipedia

Телевизия "Фокс" пусна в ефир епизод номер 600 на най-дълго излъчваната анимационна поредица в света - „Семейство Симпсън“, съобщи „Контактмюзик“. 

Епизодът - 27-ият от хелоуинската поредица "Къщата на ужасите" на "Семейство Симпсън", беше излъчен на 16 октомври. Той включва пародии на хитови филми като "Игрите на глада", "Планетата на маймуните" и "Kingsman: Тайните служби". 

Култовата анимация "Семейство Симпсън" тръгва на телевизионен екран през 1987 г. Стартът е поставен с излъчването на късометражни филмчета в шоуто на Трейси Улман. Историите за Барт, Хоумър и останалите членове на семейството се радват на изключителна популярност сред зрителите и само две години по-късно стават самостоятелни. 

Създателят на шоуто Мат Грьонинг е моделирал персонажите по собственото си семейство. Той дори използва истинските имена на роднините си, заменяйки единствено своето с това на Барт. 

През 2017 г. "Фокс" ще отбележи безпрецедентно събитие в историята на сериала. По план ще бъде излъчен първият едночасов епизод при обичайно времетраене от 30 минути.

 

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА