Last news in Fakti

12 Юни, 2015 15:33 1 268 1

Москов се извини на изоставената родилка

  • москов-
  • извини-
  • изостанвената родилка-
  • родилка-
  • линейка

Здравният министър д-р Петър Москов се извини на родилката, изоставена от екип на Спешна помощ на пътя за Симеоновград, това съобщиха от Министерство на здравеопазването.

„Нямам думи да го окачествя. Това е обикновена човешка глупост. Доброто в случая е, че се е разминало без последици за здравето за когото и да било от участниците в инцидента", добави в Сливен министър Москов, съобщи Дарик радио.

Той е категоричен, че държавата не е дала 16 млн. лв. допълнително за заплати в Спешна помощ, за да бъдат оставени хора на пътя. На фелдшера и дежурната медицинска сестра вече е наложено наказание „последно предупреждение за уволнение", а Москов е изискал ръководството на Спешна помощ да се извини на родилката.

„Такива действия се санкционират моментално. Пари от данъците на хората не могат да бъдат оползотворявани по този начин. Такива действия, макар и без последствия, няма да бъдат толерирани", категоричен е министър Москов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Янко

    0 0 Отговор
    Последно предупреждение още ли има такива комсомолски наказания бе?