Last news in Fakti

1 Юли, 2015 01:15 3 132 0

Бащата на Кейт Хъдсън се отрече от нея и брат й

  • кейт хъдсън-
  • отрече-
  • бащата

Той заяви, че иска те да не използват повече неговото име

Бил Хъдсън – баща на холивудските актьори Кейт и Оливър Хъдсън официално се отрече от двете си деца, съобщи Fox News.

Бившият музикант беше женен за актрисата Голди Хоун до 1980 г., преди да се разведат. От брака им се родиха Кейт и Оливър. В интервю пред „Дейли Мейл“ обаче Бил заяви, че е огорчен от отношението на своите деца и на бившата му съпруга към него.

„Вече им казах, че ги оставям на свобода. Имам 5 деца и вече се считам за баща само на три от тях. Вече не разпознавам Оливър и Кейт като моя кръв. Искам от тях да спрат да използват името Хъдсън. Те вече не съществуват за мен. Считам ги за мъртви и скърбя за тяхната загуба, макар и все още да ходят по тази земя.“

Според Хъдсън неговата бивша съпруга Голди Хоум непрестанно е настройвала техните деца срещу него след развода им. Той я обвинява, че е направила всичко възможно, за да може новият мъж до нея – Кърт Ръсел, да го измести от живота на Кейт и Оливър.

„Голди искаше да създаде този мит за нейното перфектно семейство с Кърт. Тя обичаше да разказва как децата наричат него „тате“. Тя ме описваше като отсъстващ баща. На няколко пъти я питах как може да казва подобно нещо, а тя отвръщаше, че това било по-добра история.“, заявява Хъдсън.

Кейт и Оливър вече много пъти са говорили, за това колко близки отношения имат с Кърт Ръсел. Те дори публикуваха общи снимки с него за Деня на бащата.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА