Last news in Fakti

31 Януари, 2024 14:58 1 030 4

Кейт Хъдсън смени попрището, пусна дебютната си песен (ВИДЕО)

  • кейт хъдсън-
  • актриса-
  • певица-
  • музика-
  • музикална кариера-
  • дебют

44-годишната актриса реши да се впусне и в музикалния бизнес

Кейт Хъдсън смени попрището, пусна дебютната си песен (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Кейт Хъдсън започна своята музикална кариера с дебюта на първия си сингъл, озаглавен Talk About Love, който беше пуснат във вторник. 44-годишната изпълнителка е съавтор на песента, заедно с Линда Пери и нейния годеник Дани Фуджикава. По парчето работи с продуцента Йохан Карлсон.

Номинираната за Оскар актриса сподели подробности около новото начинание. Хъдсън заяви чрез People: "Човек има само един първи сингъл. Аз исках да е нещо секси и привлекателно."

Кейт Хъдсън продължи да говори за музикалното вдъхновение зад нейната първа песен. "Исках да е нещо отворено и да провокира към търсене на нещо мощно. Но също така исках музиката да бъде рок, поп, денс музика и дори малко от алтернативните записи, които обичам", обясни актрисата, известна с участието си в редица романтични комедии.

Хъдсън призна, че въпреки че процесът на записване на песента не е бил лесен, тя е благодарна за хората, с които работи по дебюта си. Тя си спомня: „Трябваше да вложа много в тази песен, но за щастие имах прекрасни хора, които работеха с мен. И така, ето я!'

Песента "Talk About Love" беше пусната във вторник. Преди официалната премиера Кейт Хъдсън обясни как музиката я е привличала още от крехка възраст и винаги е искала да пее. „От дете обичам да пиша и да описвам живота в песните. Но знаете, че винаги се свежда до момента и способността да се посветите на музиката."

Очаква се дебютният албум на Хъдсън да бъде издаден по-късно тази година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джо

    5 0 Отговор
    Все пак баща и е рокдинозавър!
  • 2 глоги

    3 0 Отговор
    44-годишната изпълнителка е съавторКА на песента...
  • 3 един от стадото

    4 0 Отговор
    с Майли биха направили добър дует
  • 4 Кадир

    2 1 Отговор
    Всичко бих гледал/слушал от нея стига да е гола.