26 Юли, 2024 12:29 2 397 6

Никол Кидман и Кейт Хъдсън на почивка на гръцки остров (СНИМКИ)

  • никол кидман-
  • кейт хъдсън-
  • гръцки остров-
  • паксос

Никол Кидман от години посещава Паксос

Холивудските звезди Никол Кидман и Кейт Хъдсън се озоваха едновременно на гръцкия остров Паксос в Йонийско море, видя репортер на mediamall.info, а снимките са предоставени специално на медията от техните автори.

 

 

Известно е, че Никол Кидман от години посещава Паксос, като поне от 2 г. води преговори за закупуване на луксозна къща на острова. По думите на запознати сделката трябва да приключи тази година, а Кидман възнамерява да прекарва и бъдещите си лета сред невероятната природа на този изключителен гръцки остров.

Никол Кидман е носителка на награди „Оскар“, БАФТА, „Сатурн“, „Сребърна мечка“ и трикратна носителка на награда „Златен глобус“. Актрисата се запознава с Том Круз в дебюта на филма “Дни на Грохот”, а след 10-годишен брак двамата се развеждат.

Кейт Хъдсън пък прави голям пробив в киното с филма “Почти известни”, който и носи номинация за “Оскар” и награда “Златен Глобус”. От 2010 г. има връзка с британския певец Матю Белами, припомня mediamall.info.



Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 65454

    7 5 Отговор
    изглеждат ужасно запуснати тия бабички. дайте нещо младо
  • 2 бг кръчмар от слънчака

    6 1 Отговор
    да идват при мен може и без сутиени и гащи за което ще взимам такса
  • 3 Да почиват

    7 5 Отговор
    у Хаваите, в родината си, няма кво да правят у Еуропа.

    Коментиран от #6

  • 4 Га ги видят на Слънчака

    5 0 Отговор
    и аз ще отида там.....Що така ни Златни, ни Равда..... не ги харесват Николчето и Катето. На дивия Паксос отишли. Що ли?
  • 5 Аве

    5 2 Отговор
    Съсипаха я тая Гърция наглоcaкcите!
  • 6 Ми тогава рашките какъв го дирят у нас?

    6 2 Отговор

    До коментар #3 от "Да почиват":

    Да си почиват в Крим или на Северния ледовит. Ако Ким е толкова даштен и на Тихия да ги пусне.