Last news in Fakti

21 Септември, 2011 15:21 6 998 5

Близо 28 милиона зрители се простиха с Чарли Шийн

  • чарли шийн

Рекордните 27,7 милиона зрители са гледали погребението на Чарли Шийн в „Двама мъже и половина“ и влизането на новата звезда Аштън Къчър. Това е най-голямата аудитория, привличана от комедийния сериал, излъчван по телевизия Си Би Ес.

Дебютът на Къчър в “Двама мъже и половина“ в ролята на интернет милиардер с разбито сърце и склонност да се разхожда гол, получи ласкави отзиви, което дава основания да се смята, че сериалът, който беше златна мина за Си Би Ес и Уорнър Брос, далеч няма да замре.

След като вестниците бълваха информация в продължение на месеци за излизането на Шийн от най-гледаната комедия в САЩ, рекорден брой американци са наблюдавали вчера погребението на героя на актьора Чарли Харпър. Броят на зрителите е два пъти по-голям от аудиторията на първия епизод от сезон 2010 г. и по-голям от който и да било друг епизод от осемте сезона на сериала с Шийн в главната роля.

Шийн беше най-високоплатеният актьор в тв сериал, преди да бъде уволнен през март заради обиди към създателите и продуцентите на шоуто, последвали месеците разгулен живот и лечение в рехабилитационна клиника.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рада Чакмакова

    0 0 Отговор
    Няма дя е ъщото без Чарли.
  • 2 Shine

    0 0 Отговор
    да пием по едно за Чарли :)))
  • 3 bugs_bunny

    0 0 Отговор
    Интересен нов сезон се очертава за сериала
  • 4 Jesika

    0 0 Отговор
    Това ми е любимият сериал. Радвам се, че ще продължи, въпреки че с Аштън Къчър не знам какво ще се получи........
  • 5 Георги Адамски

    0 0 Отговор
    Къчър няма нито визията нито усмивката на Шийн.Покрай полата на Деми мУР и той се прави на голям артист