Last news in Fakti

8 Август, 2012 14:38 2 746 0

Линдзи Лоън и Чарли Шийн в "Страшен филм" 5

  • чарли шийн-
  • линдзи лоън-
  • кино-
  • страшен филм

Линдзи Лоън и Чарли Шийн ще опитат да спасят холивудските си кариери с участие в „Страшен филм 5“, съобщи MTV. Актьорите преживяха много лични и професионални несполуки в последно време. Това неминуемо се отрази на кариерата им и ги тласна в попрището на сериалите и телевизията. Ето че лошотите персони на Холивуд отново искат да се завърнат на големия екран, макар и в черна хорър комедия.

За Шийн това няма да е нещо ново – той отново ще играе героя си Том Логан, докато Линдзи ще влезе в кожата на неизвестен персонаж.

Режисьор на филма ще бъде Малкълм Лий, а съавтор Дейвид Зукър. Последният е работил  за аналогични филми като „Голо оръжие“, както и върху последните две части на „Страшен филм“. Очаква се петата част да излезе по кината догодина.

До момента изданията на „Страшен филм“ са събрали общо 818 милиона долара приходи. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА