Last news in Fakti

28 Юни, 2012 18:35 1 885 1

Чарли Шийн с последен дебют в Холивуд

  • чарли шийн-
  • anger management-
  • сериал

Чарли Шийн е изморен и ще напусне Холивуд и светската врява, предаде "Фокс нюз". Актьорът, прочул се със сериала „Двама мъже и половина“, тази вечер за последно ще дебютира на малкия екран с първия епизод на комедийния сериал „ Anger Management“. Премиерата е тази вечер по телевизия FX. Героят на Шийн е успешен, но нетрадиционен психотерапевт, който учи пациентите как да сдържат гнева си.

Това е последният проект, с който затъналият в скандали с дрога и секс Шийн се захваща. Вероятно това ще е последният му сериозен източник на доходи, след като бе уволнен от "Двама мъже и половина", а мястото му зае Аштън Къчър. 

Шийн беше най-високоплатеният актьор в тв сериал, преди да бъде уволнен през март заради обиди към създателите и продуцентите на шоуто, последвали месеците разгулен живот и лечение в рехабилитационна клиника.

Любимецът на доста зрители смята, че 30 години актьорска кариера са напълно достатъчни и смята да се отдаде на децата си и на отдих.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 az sam

    0 0 Отговор
    i will be missing you