Last news in Fakti

20 Октомври, 2015 02:00 5 390 0

Кърт Кобейн бил убит?

  • кобейн-
  • лав-
  • самоубийство-
  • убийство

Замесиха името на Кортни Лав в смъртта на певеца

Вече цели 20 години се смята, че певецът Кърт Кобейн сам е сложил край на живота си. Нов документален филм обаче, разкри възможността известният музикант да е бил убит. В най-новата лента  за живота на Кобейн "Soaked in Bleach", са се появили нови доказателства за шокиращата смърт на певеца, предаде "Daily Mail". 

Експерти решили да преразгледат предсмъртното му писмо, което вдовицата му Кортни Лав от години пази и се натъкнали на необичайни изненади. Съобщението, което Кърт е оставил, предизвиква допълнителни въпроси. Бившият шеф на полицията в Сиатъл смята, че разследването за смъртта му трябва да се отвори отново.

Според версията във филма, вината е фокусирана върху Кортни, която разпространява пред медиите различни спекулации. Следователите смятат, че тя е убила съпруга си, защото са били пред развод, а в този случай би останала без нищо.

Частният детектив Том Грант твърди, че писмото на Кърт не е имало почерка на предсмъртно писмо, а с него музикантът просто е обявявал, че оставя съпругата си и се отказва от музикалната си кариера. Във филма се споменава, че именно Кортни Лав може да е фалшифицирала писмото.

Конкретни доказателства срещу Кортни Лав никога не са открити, въпреки че тя е искала да спре излизането на споменатия документален филм.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА