Last news in Fakti

28 Септември, 2011 10:08 3 832 0

Славена Вътова избира Мистър София 2011

  • софия-
  • славена вътова-
  • мистър софия 2011

Най-стилната и чаровна Мис България 2006 Славена Вътова, неволно забъркана в нечии видео кадри, ще води престижния конкурс за красота Мистър София 2011, съобщиха от ПРофайл.

Млад, динамичен, модерен, възрастова граница  от 18-25 години  и с правилни пропорции са едни от изисканията на кандидатите за титлата Мистър София 2011, гордо споделя Цветелина Борисова генерален мениджър на  FH 1 Agency.

Домакин на събитието ще бъде актуалният нощен клуб Найт флайт на 17-ти октомври от 21.00 часа.

За мен е истинско удоволствие и чест да бъда информационния гид на този конкурс за мъжка красота по 2 причини – заради уникалността на този ивент и това, че има необходима ниша от подобен тип конкурси. Наситихме се на какви ли не при жените, крайно време е някой да помисли и за нас ?!,откровенничи г-ца Вътова.

Радио Романтика, официален медиен партньор, стартира своята радиокампаниа за кастингите, към които вече има небивал интерес от модели и спортисти.

Zu Elements  и любимите бански на Том Круз Vilebriquin  са  модните диктатори, на които от сцената на Найт Флайт ще имаме възможност да видим най-новите модели за сезон 2011-2012 открехва само част от програмата Наско Лазаров, управляващ директор на Агенция за публични комуникации ПРофайл.

16 са кандидатите за титлата на най-красивия софиянец и на 17-ти октомври ще разберем кой е най-достойният притежател.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА