28 Ноември, 2015 02:00 1 921 0

Марая Кери: Не ме е страх от остаряването

  • марая кери-
  • години-
  • грим-
  • остаряване

Певицата Марая Кери заяви, че не я е страх да остарее. Изпълнителката сподели, че не обича да използва много грим, но въпреки това "разкрасяването" е задължително, защото все пак годините й се натрупват.

"Всеки ме пита как поддържам външния си вид въпреки, че годините ми напредват. Истината е, че доста хора около мен се грижат да изглеждам свежа и малко по-млада. Но това не означава, че непрекъснато се кипря. Когато съм на "червения килим" естествено, използвам доста грим. Но, ако съм в спокойна, семейна атмосфера почти не прибягвам до грима.", сподели певицата.

"Има дни, в които косата ми е просто ужасна - не мога да я вкарам в никаква форма. Тогава на помощ ми идва кокът. Това е тайното ми оръжие - елегантно, но и много лесно за оформяне. Въпреки годините ми, не ме е страх от остаряването.", заяви Кери


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА