Last news in Fakti

4 Октомври, 2011 20:23 6 183 2

„Под прикритие” отива в САЩ и Латинска Америка

  • "под прикритие"-
  • бнт-
  • сериал

БНТ продаде на световен дистрибутор правата за разпространение на първия сезон на сериала "Под прикритие", съобщиха от държавната телевизия. „Под прикритие” разказва за полицията и подземния свят. За пръв път телевизионен сериал от малък пазар като България, влиза в каталога на световна компания с права за разпространение в цял свят.Сериалът се превежда на два езика - английски и испански, интерес към лентата има не само в САЩ, а и в Латинска Америка. Там филмът ще бъде разпространен от партньорската компания на Ню филмс - Lions Gate.

Сделката беше финализирана днес в Кан. Тя ще бъде официално обявена утре вечер на специалното представяне на сериала "Под прикритие" на най-големия международен пазар за кино и телевизионни продукции в Европа, известен като Нит Ком.

Купувачът, американската продуцентска и дистрибуторска компания Ню Филмс със седалище в Лос Анджелис, е един от най-мощните играчи на международния пазар в разпространението на холивудски и европейски продукции.

Сделката е безпрецедентна за държавната телевизия. Програмният директор на БНТ Севда Шишманова уточни, че сумата, която компанията дава като минимална гаранция, е сериозна оценка за качествата на сериала "Под прикритие".
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Jesika

    1 0 Отговор
    Браво, това си е успех
  • 2 васил николов

    1 0 Отговор
    няма ли да има 2 сезон