13 Януари, 2016 07:46 1 923 1

Чарли Шийн търси лек срещу ХИВ

  • шийн-
  • хив-
  • лекарство-
  • усилия

Холивудската звезда Чарли Шийн откри цел, на която да посвети живота си. Актьорът обеща, че ще положи всичките си усилия и възможности да намери лекарство за ХИВ вируса, предадоха американските медии. Той бе диагностициран със заболяването преди четири години, но едва в края на миналата разкри това публично.

Актьорът заяви, че се надява децата му да видят ползите от това, което е направил, когато след пет години търсят информация за него в интернет. „Те ще видят, че баща им е истински герой. Че е помогнал на много хора и че продължава да помага на тези, които не могат сами да си помогнат“, каза в интервю Шийн.

Той разкри още, че в продължение на 11 години е бил трезвен и не е близвал алкохол. Но след като разбрал, че е ХИВ-позитивен, отново посегнал към чашката. „Мислех, че така ще излекувам страха и притесненията си. Но всъщност нещата само се влошиха“, признава той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кара путкин

    0 0 Отговор
    Да се хване за палците и да каже пет пъти Господи извинявай! Това е лека.