Last news in Fakti

16 Февруари, 2016 10:12 2 558 2

Тимур получи Манка за 14 февруари, не я хареса

  • тимур-
  • манка-
  • козел

Козелът Тимур станал известен с приятелството си с тигъра Амур, за когото сме писали неведнъж, се запозна и раздели с потенциалната своя съпруга - козата Манка на 14 февруари, съобщава ТАСС. Двете животни се запознаха, подушиха, поблъскаха глави, но не се харесаха особено.

"Това беше просто запознанство", заяви директорът на Приморския сафари парк Дмитрий Мезенцев. Той добави, че скоро ще докарат при Тимур и други претендентки, за да се запознае с тях.

На 29 януари беше обявен конкурс за съпруга на Тимур. Беше предложена на собствениците на животни да пратят снимки. Сред претендентките е и коза от Московска област, която се казва Меркел.

Дружбата между козела и тигъра започна, когато Тимур бе вкаран в клетката на Амур като жива плячка. Амур обаче така и не го атакува, като постепенно двамата заживяха в една клетка и дори си играеха заедно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.