19 Февруари, 2016 00:30 1 942 0

Анимация с епизод на живо за пръв път в историята

  • семейство симпсън-
  • анимация-
  • епизод

Експериментът ще бъде направен от Семейство Симпсън

За първи път анимационен сериал ще има епизод, излъчен на живо, съобщи „Дейли Стар“.

Става въпрос за легендарното шоу „Семейство Симпсън“. По време на специален епизод на сериала през май, Хоумър Симпсън ще има отделно време на екран по време, на което ще отговаря на зрителски въпроси.

Как обаче е възможно анимационен сериал да бъде излъчен на живо? В анимацията всеки кадър се изготвя поетапно и внимателно, за да се поучи една цялост. Продуцентите обаче ще използват специална технология за улавяне на движенията, за да направят сцената възможна.

Зрителите ще могат да изпращат своите въпроси до Хоумър в социалната мрежа „Туитър“ до 4-ти май. На няколко избрани ще бъде отговорено. Това ще направи лично главата на семейство Симпсън. Дан Кастеланета, който озвучава Хоумър вече се подготвя за епизода. Той ще трябва да предизвиква и смях на живо. „Семейство Симпсън“ е най-дълго излъчваният комедиен сериал в историята.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА