Last news in Fakti

22 Февруари, 2016 23:31 3 445 2

Тейлър Суифт дари $ 250 000 на Кеша

  • тейлър суифт-
  • дари-
  • кеша

В момента Кеша води тежка съдебна битка със своя продуцент

Тейлър Суифт дари $ 250 000 на Кеша - 1
Снимка: БТА/AP

Американската певица Тейлър Суифт дари $ 250 000 на певицата Кеша , съобщи Би Би Си.

В момента Кеша води тежка съдебна битка за разтрогване на своя договор с нейния продуцент. Тя  обвини своя музикален продуцент доктор Люк, че я е изнасилил, още докато била на 18 години. След това той систематично е злоупотребявал с нея, като я е карал да злоупотребява с наркотици и й е налагал психологически тормоз. Продуцентът отхвърля обвиненията на певицата.

Тейлър Суифт дари $ 250 000 на Кеша

Кеша подаде жалба в съда, с което иска договорът й да бъде прекратен, но през вчерашния ден тя бе отхвърлена. Заради съдебните си проблеми певицата не записва и нова музика.

Сега Тейлър Суифт, която е най-добре печелещата певица в момента й дарява $ 250 000, с което да покрива разходите си, докато успее да си издейства прекратяване на договора. Певицата бе подкрепена още и от Лейди Гага, Ариана Гранде и Лорд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    0 0 Отговор
    Що за простотия - една к..ва, подпомага друга к..ва? Толкова по-нуждаещи се има по света!
  • 2 Иван Господинов

    0 0 Отговор
    Кеша приема само кеш