Last news in Fakti

13 Май, 2016 05:00 1 541 0

Затворник: Аз съм син на Принс

  • принс-
  • затворник-
  • син-
  • наследство
Затворник: Аз съм син на Принс - 1
Снимка: БТА/АР

Затворник в САЩ твърди, че е син и единствен законен наследник на починалия през април американски певец Принс. 39-годишният Карлин Уилямс от Канзас Сити, щата Мисури в момента излежава присъда за притежание на оръжие в открадната кола. Адвокат на пандизчията иска да бъде направен тест за установяване на бащинство.

Майката на Карлин - Марша Хенсън заявява под клетва, че имала сексуален контакт без предпазни средства с известния певец в Канзас Сити през юли 1976 година. Известният американски певец, китарист, композитор и текстописец Принс почина на 21 април на 57 години.

Той не е оставил завещание. Компанията Bremer Trust, която управлява собствеността на Принс, е поискала от съд в щата Минесота да се извърши ДНК анализ на певеца. Съдът уважил молбата. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА