Last news in Fakti

21 Май, 2016 14:33 17 044 7

Златко Баретата в спешното в "Пирогов"

  • златко баретата-
  • пирогов-
  • преглед
Златко Баретата в спешното в "Пирогов" - 1

Златко Баретата бе прегледан в "Пирогов". Около 9:00 часа влезе през спешния вход с BМW с немска регистрация. След половин час си тръгна.

В петък Баретата получи шест и половина години затвор като лидер на организирана престъпна група за разпространение на наркотици. Това постанови Върховният касационен съд, оставяйки в сила решението на апелативните съдии от 2014 г.

Съдът смята за доказано, че групата на Баретата е действала от 2004 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Румен Янев

    3 0 Отговор
    MADE IN BULGARIA ... Осъден се вози във БМВ с немска регистрация със силно тонирани стъкла ??? Сигурно още му търсят чаршафи от бял сатен и пухени възглавнички от индонезийски патета за килията....в която той изобщо няма и да влезе !!!

    Коментиран от #6

  • 2 steve

    2 0 Отговор
    залагам на 1000лв за това,че никакви присъди срещу него няма да се изпълнят ефективно
  • 3 всички

    1 0 Отговор
    сложили си главата в торбата за пари ,стават много болни...не ,че го плашат 6 год. /след гърмеж с АК 47/ подигравките на аверите са кофти да ти подхвърлят ''играч пък лежиш с циганите''
  • 4 Андрей Николов

    0 0 Отговор
    Поне е опитал човека! Чака го присъда, ще трябва и да полежи малко. Когато излезе ще е и по-разговорив :)
  • 5 КАТ НЕ СИ ОТ НАШТА ПАРТИЯ....

    0 0 Отговор
    СМЕШНО ОТДЕЛЕНИЕ Е ПО ТОЧЕН ИЗРАЗ.....
  • 6 Баджо

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Румен Янев":

    До момента е лежал седем години и кусур - според мен накрая ще съди държавата в евро съда и ще лапне някаква сума за това че е лежал повече от присъдата - квот такоа :)
  • 7

    0 0 Отговор
    В БГ си плащаш на точните хора и всичко е шест, прекратяват се съдебни дела, оправдават се очевидно виновни хора. Имам близки наблюдения от мой познат срещу който имаше заведено дело, плати си където трябва, на същия ден още му казаха че вече няма проблеми, така че това не са само празни приказки......