1 Юни, 2016 09:16 1 469 1

Д-р Ваньо Шарков за Пирогов: Става въпрос за лоша организация

  • пирогов-
  • заплати-
  • нзок

Всички тези нередности можеха да се изчистят по-рано, а да не се навлиза в тази критична точка

Д-р Ваньо Шарков за Пирогов: Става въпрос за лоша организация - 1

"Вчера поискахме от министерството експресна справка затова как върви договорният процес в тази страна, има единични случаи в старната, при които този процес все още тече. Пирогов на 22 април внася документите си съвсем коректно и на 30-ти ги канят да подпишат, имаха достатъчно време да си погледнат нещата. Според мен става въпрос за лошо създадена организация". Това заяви в ефира на БНТ заместник-министърът на здравеопазването д-р Ваньо Шарков.

"Ние като членове на надзора повикахме миналата сряда Касата, за да видим докъде е стигнала подготовката и до днес не сме готови. Това, което каза професор Миланов е така, но това е работа на Министерството на здравеопазването. Не може да има отделения с повече легла, отколкото в договора, има доста неточности в този договор, дори имаше изпуснати специалности в списъка с лекарите и дори изпуснати специалисти от болницата", добави още той.

"Всички тези нередности можеха да се изчистят по-рано, а да не се навлиза в тази критична точка. Трябваше да има по-добра организация, управителят на Касата трябва да вземе мерки в това отношение. Договорите трябва да се погледнат внимателно", смята още той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дедо

    0 0 Отговор
    Ясно е, че в Софийската Здравна Каса нещата се въртят от наши момиченца и момченца, които са се самозабравили. Марш при мама и тати!