Last news in Fakti

22 Юни, 2016 01:45 3 062 4

Deep Zone с нов летен хит "Магнит"

  • deep zone-
  • летен-
  • хит-
  • магнит
Deep Zone с нов летен хит "Магнит" - 1

Deep Zone избухват с нов летен хит, озаглавен „Магнит". Дългоочакваната нова песен на хитмейкърите ще ви зареди с ударна доза лятно настроение и ритъм. Музиката и аранжиментът са на DJ Dian Solo и Нелина, а текстът - на Теодора Цончева. Като специален подарък към феновете си Deep Zone пускат песента за безплатен даунлоуд.

Морското и слънчево видео към песента е дело на режисьора Шошо (Sky Brothers). Красивите природни гледки са заснети на бреговете на българското Черноморие и на екзотичен гръцки остров. Те се редуват със секси имиджови кадри на Нелина и една гореща лятна любовна история, изпълнена с флирт и много настроение.

Във видеото е заснета и ефектната лазерна арфа на Deep Zone, на която свирят DJ Dian Solo и другият нов член на групата - Светлин Къслев.

Deep Zone с нов летен хит "Магнит"

Ексклузивната премиера на видеото се състоя в каналите на Facing The Sun.

Ден преди представянето на песента в България, Deep Zone се завърнаха от гр. Кьолн в Германия, където участваха в популярното клубно BG Cup Party. Поради предварително поетия ангажимент там не успяха да присъстват на Годишните музикални награди на БГ радио, но пък за сметка на това продължават със съвместното турне, което заради големия интерес ще премине през някои от топ клубовете в България това лято.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Музиковед

    0 0 Отговор
    Слабо, мнооого слабо...
  • 2 Отврат

    0 0 Отговор
    То парчето че на нищо не бъщи - това е факт дори и за музикалните инвалиди, обаче имам и две забележчици: 1. На "-ме" говори вътрешната министърка и някои други недообразовали се хора, които "управляват" държавата, което не означава, че трябва българския да се превърне в селски акцент, пък дори да става дума за някакво посредствено парче. 2. Ако музика се правеше само с лъскави коли и лъскави мацки, то нямаше да ги има нито Стонс, нито Бийтълс, нито Куин, нито която и да е уважавана и вечна група.
  • 3 шутколизач

    0 0 Отговор
    Добро е парчето, става...имам в предвид това с големия луфт между четала 0:31 мин. , точно да ми застане лицето там ще е идеално.
  • 4 656

    0 0 Отговор
    Много сме далече от Румъния, Сърбия, Хърватите, Гърция и Албания по музика, слаба ракия е клипа и да, само момето става.