20 Октомври, 2011 10:46 1 129 0

Кейт Уинслет не иска да е кльощава

  • кейт уинслет-
  • диета

Актрисата Кейт Уинслет, чиято кариера блести с шест номинации и с Оскар за "Четецът", отказва да бъде "кльощава", пишат британските таблоиди.

 
Британската кино звезда заяви, че не се интересува от диетите и призова младите момичета да водят здравословен начин на живот. "Не съм фиданка и отказвам да бъда скелет. Предпочитам младите момичета, които се тревожат за телата си, да бъдат в добро здравословно състояние. Всеки се опасява за фигурата си, докато расте, но не това е най-важното", сподели в интервю звездата на "Титаник". "Не прибягвам до крайни диети и не ям само риба", подчерта още тя. 
 

 

Информация на БГНЕС 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА