Last news in Fakti

20 Октомври, 2011 15:45 1 732 3

„Мистър София 2011” е републикански шампион по плуване

  • мартин иванов-
  • мистър софия 2011

Работил съм като артист. Семейството ми ме подкрепя

Мистър София 2011 – Мартин Иванов е 6 пъти републикански шампион по плуване в различни възрастови формации. Носител е на сребърен медал от Европейско първенство и притежател на Републикански рекорд от щафетно плуване. Това изявление се прави по  повод некоректните публикации от някой медии около топ моделът на Еф Ейч Уан Ейджънси и носител на титлата Мистър София 2011 – Мартин Иванов. В някои медии се появиха снимки на травестит с рокля, за който се твърди, че е Мартин Иванов.  Становището на Агенцията е следното: Мартин е наш модел от 2009 год. Скаути на FH1 го откриват на плувния басейн Спартак.

„ Да ! Работил съм и като артист, както много други момчета и момичета на моята възраст.Харесва ми да работя  като модел и за всичко имам пълната подкрепа на семейството  и приятелката ми „ – казва Мартин .

„ За мен е важно мнението на специалистите, на всичко друго гледам с усмивка”, допълва той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Knedlata

    0 0 Отговор
    Браво за републиканските титли!!!!!!!!!!
  • 2 shery9sheri9

    0 0 Отговор
    този за пари умира за пари да се продава пие пуши и шмърка редовно е посетител в п..алските клубове приятелката за която споменава е само за параван тои е травестит.беше танцьор травестит в йд клуб мис травестит и ходеше с мом4е от въпросния клуб
  • 3 666

    0 0 Отговор
    @ shery9sheri9 - до тук не прочетох нищо различно като дейност от всеки 2ри средностатистичски човек в софия + това явно щом си толкова запознат с въпросния ID клуб, явно и ти обичаш да се забавляваш там- с малката разлика , че достиженията на Марти можеш само да ги сънуваш!