Last news in Fakti

17 Май, 2012 14:21 5 298 7

Какво значение има „Мистър България 2012” с каква сексуалност е?

  • „мистър българия 2012”-
  • мартин иванов

Да не гледаме в гащите на Мистър BG

Организаторите на конкурса „Мистър България 2012” се разграничават от настроенията в интернет пространството за сексуалността на избрания преди два дни за най-красив българин Мартин Иванов. Това заяви за Факти.бг Атанас Лазаров от ПРофайл.бг.


„Сексуалността на кандидатите не ни интересува, за 14-членното жури бе важна визията, чара и сценичното им поведение. Първият бе определен и по критерия да е с модерна визия и излъчване”, заяви Лазаров.
Факти.бг припомня, че в интернет пространството се появиха снимки на Мартин Иванов, който е работил като травестита Вероника.


Преди два дни 24-годишният студент по счетоводство и миналогодишен "Мистър София" грабна титлата след оспорвана битка в столичен клуб. Пред журито обаче той не спомена за наклонностите си, разбрахме само, че знае английски и италиански и е републикански шампион по плуване.
Той се похвали също така, че се изявява и като манекен и бил открит случайно за този занаят, докато се разхождал по столична улица.

Самият той днес по-рано заяви пред bTV, че няма срамна работа.
"От 15-годишен работя. Бил съм какво ли не - продавач, сервитьор, барман и това просто е било част от моя живот, в който това е било работа. Отивам, работя, свършвам си работата, ставам и си заминавам. По същия начин можех да работя като чистач. Това срамна работа ли е?", коментира той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 питане към "г-н"-а..

    1 0 Отговор
    Да,така е,изброените от теб наистина
    не са срамна работа!
    Но,дали това е вярно и когато "работиш" на магистралата,
    на улицата,в някой долнопробен вертеп
    или "на повикване",а???!!!.......
  • 2 sodom&gomor

    1 0 Отговор
    Аман от п...лски конкурси.
    "Сексуалността на кандидатите не ни интересува" браво, ами защо се казва "мистър България 2012".
    Тия п...рите са луда работа. Елтън Джон се омъжи и даже си осиновиха дете, а сега кажете "сър" ли е или "лейди". Горкото детенце, как ли ще реагира, когато разбере, че майка му вместо катеричка има катеричок в гащите си
  • 3 мартин

    1 0 Отговор
    Аз съм ГЕЙ и ме е срам от този! Не защото стана мр. БГ а просто защото хора като него натрапват на обществото колко е лошо да си гей с постоянните си п...раски игри, интриги и нагласени работи! Зад този цирк седи не кой да е a Минчев! Където има досег подобен тип човек ясно е че всичко е фалш!!! Срамота за БЪЛГАРИЯ! Мартине върни си коронката, ако имаш поне малко доблест!!!!!!
  • 4 георги киков

    1 0 Отговор
    ДА ДА АМА НЕ тази небивалица може да стане само в България не . не съм поритан нито отри4ам разли4ните в сексуално отношение хора НО ТОВА Е СЪВСЕМ ДРУГО ТОВА Е НАГРАДА ЗА МИСТЪР БЪЛГАРИЯ КАК МОЖЕ ДА БЪДЕ ДАДЕНА НА БИВША ЖЕНА ТО ТОГАВА МИС БЪЛГАРИЯ СЪС СЪЩИЯ УСПЕХ МОЖЕ ДА ПОЛУЧИ И ДА БЪДЕ ДАДЕНА НА МЪЖ
  • 5 Стоян

    2 0 Отговор
    Как може мъж, който печели конкурс с женски черти /мистър травестит/ да бъде най-хубавия мъж в България. Смешно, трагично, кошмарно. И този "мъж" ще представя мъжете ни в конкурс за най-красив мъж на планетата. Жалко за България. Какво като е бил? Мен това не ме интересува щом сега вече не е. Но не може мъжете на България да са с женски черти. Защото за да си успешен травестит, трябва много, ама много да приличаш на жена.
  • 6 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    MNOGO NEJEN TOIA BE
  • 7 пипи

    1 0 Отговор
    Няма никакво значение. Както и този буфосихронаден конкурс с елементи на психо-сексуални мутации, награждавани с картонени "корони".