Last news in Fakti

25 Октомври, 2011 12:29 20 714 4

Линдзи Лоън в „Плейбой”?

  • линдзи лоън-
  • плейбой-
  • гола-
  • снимки

Линдзи Лоън се е снимала за "Плейбой", съобщава онлайн изданието TMZ.com. 

Източници на TMZ.com са споделили, че сделката за голата ЛиЛо е уговаряна в продължение на месеци. След първоначалната оферта от 750 хиляди долара Линдзи е успяла да уговори мъжкото списание за почти 1 милион, за да се покаже на света както майка й я е родила.

Представител на Линдзи Лоън е заявил, че "не може нито да потвърди, нито да отрече в този момент." От „Плейбой” не са отговорили на имейлите и телефонните обаждания.

 

Линдзи Дий Лоън, родена на 2 юли, 1986 г. е американска актриса, модел и поп певица. Лоън започва своята кариера като манекен за реклами в списания и в телевизията. На 10 годишна възраст, тя стартира актьорската си кариера с участието си в сапунена опера, след това на 11 години прави своя филмов дебют като изиграва двете близначки в римейка на филма „Капан за родители“ (Parent Trap) през 1998 г.

 
Въпреки напредващата си кариера като певица и актриса, Лоън получава внимание от медиите не само заради своите успехи в музикалната и филмовата индустрия. Нейните многобройни арести заради употреба на алкохол и наркотици са предпочитана тема за таблоидите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    sladuranka
  • 3 xax

    0 1 Отговор
    na taq nikoga nqma da i dam 1 milion da se sable4e :D tiq ot playboyy ako i dadut zna4i sa na hap4eta
  • 4 aladin

    0 0 Отговор
    Edin milion nqmam ama imam 100 evro ako jelae davam gi