Last news in Fakti

26 Октомври, 2011 13:21 3 257 1

Бащата на Линдзи Лоън преби приятелката си, отказала му орален секс

  • майкъл лоън-
  • линдзи лоън

Бащата на придобилата скандална известност актриса Линдзи Лоън – Майкъл, беше арестуван за побой над приятелката му, предадоха световните агенции.

Инцидентът се разиграл в неговия апартамент в Тампа, Флорида.

51-годишният Майкъл побеснял след като 28-годишната му приятелка Кейт Майор отказала да му „направи свирка“.

В гнева си той хвърлил по нея дистанционното, но за щастие не я улучил. „Заплаши ме, че ще ме изхвърли от четвъртия етаж, ако не се съглася да „му направя“ свирка“, заявила пред полицаите Кейт Майор. Тя дори показала синките по ръцете си, причинени от разярения Майкъл, когато се опитвал да я избута. За щастие жената успяла да се обади на 911 от стационарен телефон след като бащата на Линдзи Лоън й счупил мобилния.

Само намесата на полицията предотвратила фаталния край на инцидента. Униформените закопчали бащата на Линдзи Лоън и го отвели в близкия полицейски участък.

Задържането на Майкъл Лоън е поредният удар срещу неговата дъщеря, която преди седмица беше отведена в съда с белезници, след като пробацията й беше отменена поради многобройни нарушения. Прокурорът по делото препоръча тя да влезе в затвора, но съдията Стефани Сотнър определи ново заседание на 2 ноември, когато да се реши дали да влезе зад решетките. Междувременно Линдзи Лоън излезе на свобода срещу гаранция от 100 000 долара.

Пробацията на актрисата беше наложена за шофиране в нетрезво състояние през 2007 г. и за дребна кражба на огърлица от бижутерски магазин от тази година. Линдзи Лоън беше осъдена на 360 часа общественополезен труд в приют за жени, но отишла там за около ден и половина и 9 пъти не се появила.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Секс

    0 0 Отговор
    Ми ще му лапа я като търчи след богаташи, колко му е да я плати са на некой...рискове на професията...