Last news in Fakti

25 Октомври, 2011 18:53 1 985 2

Дженифър Анистън не е бременна

  • анистън-
  • бременна

Актрисата Дженифър Анистън опроверга слуховете, че е бременна от приятеля си Джъстин Теру и настоя, че е качила няколко килограма, тъй като е отказала тютюнопушенето, съобщават американските медии.

Въпреки, че звездата на "Приятели" и колегата й Теру се срещат едва от началото на т.г., десетки издания обявиха, че Джен очаква първото си дете с годежен пръстен на ръката. В интервю обаче тя подчерта, че нито един от слуховете не е верен, тъй като все още й е рано както за деца, така и за сватба.

"Слух №1 – не планирам да се омъжвам в скоро време. Пръстенът, който нося, не е годежен. Минавала съм под венчилото веднъж и не знам дали ще го направя отново. Мога обаче да ви кажа едно – днес нямам планове да се омъжвам. Ясно?", заяви тя пред "Hello!". "Окей. И сега №2 – не, не съм бременна. Просто отказах пушенето и качих няколко килограма. Виждате ли? Просто трябваше да ме попитате", завърши Анистън.

 

Информацията е на БГНЕС


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГОСТ

    1 0 Отговор
    Дреме ми на , това... Как се казваше на български?
  • 2 Явор Иванов

    1 0 Отговор
    Че нас какво ни интересува дали е бременна или не?