Last news in Fakti

29 Ноември, 2016 07:00 3 680 0

Вашият хороскоп за днес, 29.11.2016 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • овен

Стрелец
Днес се опитайте да съставите предварителен план на работа, защото само така ще избегнете вероятността от допускането на нежелани грешки. В любовта е възможно да ви се наложи да проявите доза съобразителност. Отлично здраве.

Козирог
Работата ви носи напрежение и мислите ви често са насочени към по-приятни неща. Можете да си позволите глътка отдих. Много е вероятно след нея нещата да изглеждат по-добре. Споделете времето си с любимия човек, бъдете заедно.

Водолей
Усещате прилив на енергия, а и ви предстои активна работа. Най-хубавото е, че това ви амбицира повече. Проблемите със здравето, които напоследък тревожат някои от вас, скоро ще отшумят. Заобиколете се с приятели към края на деня.

Риби
Натоварени сте и това ще се отрази на настроението ви. Въздържайте необузданите си емоции. Укротете страстите и се отдайте на преките си занимания. Проявете и повече разбиране към брачния си партньор.

Овен
Днес приемете промяната, предложена ви от високопоставена особа в професионалната сфера. Внимателно се отнасяйте към финансовото си състояние. Възможно е да имате известни грижи за постигането на траен баланс и добро управление на спестените от вас парични средства.

Телец
Днес щастието ви ще се усмихне, ако сте били последователни в действия и думи. Отнасяйте се с разбиране към изискванията, поставени ви от страна на началници и клиенти. Не се доверявайте на хора, които познавате отскоро.

Близнаци
Днес дори и проектите ви в професионалната сфера или в личен план да се провалят, не ви съветвам да действате под влияние на емоциите си - импулсивно. Предпазвайте се от "доброжелатели" и не взимайте страна в спор.

Рак
Днес ще имате видим напредък във финансовата сфера. Благоприятни ще са различните инвестиции и покупки, независимо дали ще са свързани с продукти за бита или недвижимо имущество. Не забравяйте за дадено обещание.

Лъв
Днес не приемайте твърде емоционално събитията, върху които не можете да влияете пряко. По-добре насочете усилията си върху по-практични начинания, от които можете да извлечете дивиденти. Високите ви изисквания в деловата сфера ще започнат да дават положителни за вас резултати.

Дева
Днес ще ви възложат проекти, които ще ви дадат възможност за ново развитие и значителни професионални промени. Опитайте се да не мислите за минали неприятности. Работете с колеги и делови партньори и ще постигнете значително развитие на инициативите си.

Везни
Денят ще ви предложи възможност за ново запознанство в професионалната сфера, което вероятно коренно ще промени развитието ви в тази сфера. С искрена любов можете да привлечете вниманието на нова особа във вашето обкръжение или да скъсите дистанцията между вас и интимната си половинка.

Скорпион
Днес е възможно да станете жертва на недоброжелатели и конкуренти в професионалната сфера. Опитайте да сте добре информирани, защото само така можете да премахнете негативните аспекти около себе си. Нова любов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА