Last news in Fakti

25 Ноември, 2016 00:00 944 0

Имате ли необходимото, за да станете имитатор на Тръмп?

  • тръмп-
  • доналд тръмп-
  • имитатор-
  • двойник

Колко големи са ръцете ви и можете ли да гарантирате, че няма проблем?

Вече стана ясно, че Доналд Тръмп не се радва, когато някой го имитира, даже напротив. Новоизбраният президент на САЩ се дразни изключително много, когато някой се превъплъщава в неговия образ.

Съвем пресен пример за неприязънта му към превъплъщенията е актьорската игра на Алек Болдуин в шоуто "Сатърдей Найт Лайв" по Ен Би Си, където актьорът изигра ролята на милиардера по време на кандидатпрезидентската му кампания. Тогава Тръмп проглуши социалната мрежа Туитър с чуруликанията си, които наподобяваха по-скоро крясъците на сврака.

Но отношението на новоизбрания президент може да се промени, когато види какви планове крои сайтът за възрастни XHamster, който организира кастинг за порно имитатор на Тръмп, съобщава Esquire.

В ново публикуваната "обява за работа", сайтът настоява кандидатите, които искат да се явят на кастинг за двойник на Тръмп да изпращат видеозаписи с несексуален характер.

Записите ще бъдат разгледани и гласувани от стриктно жури, а победителят ще бъде обявен още преди първата реч на Тръмп "За състоянието на Съюза".

Това обаче не е всичко! XHamster ще проведе кастинги и за двойници на кабинета на Тръмп, семейството на Тръмп, номинираните от Тръмп съдии за Върховния съд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА